• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Πρέπει να βελτιωθώ!
Δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα στη μοτοσυκλέτα.
Νέα 07/08/2014 - 17:58

Ο Cal Crutchlow παραδέχεται ότι πρέπει να βελτιωθεί αρκετά, ώστε να φτάσει την απόδοση τόσο του Andrea Iannone, όσο και του Andrea Dovizioso.

Ο 28χρονος αναβάτης - ο οποίος μόλις πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην LCR Honda το 2015 - έχει πάρει μόνο τρεις φορές θέση μέσα στη δεκάδα, με καλύτερη θέση του την έκτη στον εναρκτήριο αγώνα του Κατάρ.

Την ίδια περίοδο πέρυσι, με την ομάδα της Monster Tech 3, ο Βρετανός οδηγός μετρούσε ήδη τέσσερα βάθρα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Desmosedici δεν είναι - τουλάχιστον για την ώρα - στο επίπεδο των Honda ή Yamaha, ωστόσο ο Crutchlow υπογραμμίζει ότι δεν πρέπει να κατηγορεί μόνο την GP14. Άλλωστε ο Dovi έχει ήδη δυο βάθρα (σε Τέξας και Assen) ενώ και ο Iannone εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.

«Δεν νομίζω ότι η μοτοσυκλέτα έχει βελτιωθεί δραστικά. Νομίζω ότι αυτοί που έχουν βελτιωθεί είναι ο Dovi και ο Iannone. Ο Gigi δεν είχε χρόνο να βελτιώσει την GP 14, είμαι όμως ενθουσιασμένος με την καινούργια μοτοσυκλέτα. Θα δώσω τα πάντα από την πλευρά μου και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα κάνουν και αυτοί», δήλωσε ο Βρετανός.

«Ξέρω ότι πρέπει να βελτιώσω και το στυλ μου. Δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα στη μοτοσυκλέτα. Δεν διανύω και την καλύτερή μου χρονιά, αλλά έτσι είναι στον αθλητισμό. Δεν ξέρω κάποιον άλλον, πέρα του Marquez, που να κάνει την τέλεια χρονιά. Είχα μια άσχημη χρονιά το 2011 όταν ήρθα στο MotoGP, αλλά στη συνέχεια έκανα δυο καλές σεζόν».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν και πολλές στιγμές στην καριέρα μου, όταν είπα ότι θα πρέπει να καταλάβω καλύτερα τη μοτοσυκλέτα. Η φετινή χρονιά μοιάζει με αυτή του 2011, όταν ήρθα στο MotoGP και δεν καταλάβαινα πολλά πράγματα. Δεν είμαι κουτός, απλά δεν καταλαβαίνω τα πράγματα από την πρώτη χρονιά. Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ κάτι τέτοιο».

«Μου πήρε ένα χρόνο για να καταλάβω τα ελαστικά της Bridgestone και τη συμπεριφορά μιας μοτοσυκλέτας MotoGP και θα μου πάρει ένα χρόνο για να καταλάβω και αυτή τη μοτοσυκλέτα. Άλλωστε, πάντα συμβαίνει κάτι αντίστοιχο με όλους τους οδηγούς της Ducati. Η πρώτη χρονιά ήταν δύσκολη και βελτιωνόντουσαν στη δεύτερη».

Επόμενο άρθρο »

Βάθρο για De Puniet στην Suzuka!

« Προηγούμενο άρθρο

Indianapolis 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα