• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βάθρο για De Puniet στην Suzuka!
Στο βάθρο και ο Aegerter από την Moto2
Νέα 07/08/2014 - 19:55

Μπορεί ο Randy de Puniet να βλέπει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο η πιθανότητα να πάρει τη μια από τις δυο θέσεις της ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τη νέα σεζόν, ωστόσο στις 8 ώρες της Suzuka υπενθύμισε σε όλους το ταλέντο του, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στην παρθενική του παρουσία!

Οι πολλές πτώσεις ήταν το χαρακτηριστικό του φετινού αγώνα αντοχής, με τον De Puniet να χάνει το πλεονέκτημα της pole position που είχε κερδίσει με την ομάδα του από χτες και να βρίσκεται πίσω από τους πρωτοπόρους αναβάτες της TSR Honda. Όμως οι τελευταίοι δεν απέφυγαν τις πτώσεις που έδωσαν μεγάλο ενδιαφέρον στο τέλος!

Με τον Waters, η Yoshimura Suzuki GSX-R πήρε την τελευταία ειδική πριν πέσει η νύχτα, ωστόσο στη συνέχεια υπήρξε ένα απρόσμενο πρόβλημα με το μπροστινό φως της μοτοσυκλέτας του και η ομάδα κινδύνευσε να αποκλειστεί!

Εν τέλει το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και ο Waters - ομόσταυλος του De Puniet - προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να προλάβει τους πρωτοπόρους Musashi Harc-Pro, αλλά στο τέλος η διαφορά τους διαμορφώθηκε στα 59,844δ.

«Πραγματικά ήταν δύσκολες συνθήκες σήμερα, αλλά είναι και η πρώτη μου φορά που αγωνίζομαι σ’ αυτόν τον αγώνα και ήταν μια καλή εμπειρία», σχολίασε ο Γάλλος. «Οι ομόσταυλοί μου και η ομάδα της Yoshimura έκαναν το καλύτερο δυνατό και η μάχη δόθηκε μέχρι τέλους».

Εν τω μεταξύ σημαντική ήταν η παρουσία και του Dominique Aegerter - του αναβάτη της Moto2 - ο οποίος με την Team Kagayama κατάφερε να ανέβει στο βάθρο και αυτός στην παρθενική του παρουσία στον αγώνα αντοχής της Suzuka!

Από την άλλη, ο Kevin Schwantz θα θέλει να ξεχάσει τη φετινή χρονιά στην Suzuka, μιας και ο ομόσταυλός του στην Legend of Yoshimura, Nobuatsu Aoki έπεσε πολύ νωρίς, στην προσπάθειά του να πάρει τη δεύτερη θέση. Να θυμίσουμε ότι πέρυσι ο Schwantz είχε επιστρέψει στη δράση και στον 8ωρο αγώνα της Suzuka είχε καταφέρει να ανέβει στο βάθρο!

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Μέχρι το 2016 ο Lorenzo στην Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Πρέπει να βελτιωθώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα