• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Ο Τίτλος θα αποφασιστεί στην Βαλένθια!
Μια ωραία συνέντευξη του πρωτοπόρου της Moto3
Νέα 07/08/2014 - 22:42

Συνέντευξη που έδωσε ο Jack Miller, ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία της Moto3 μετά το πρώτο μισό της φετινής σεζόν, στο επίσημο site του Πρωταθλήματος (motogp.com).

Τις προηγούμενες δυο χρονιές δεν είχες κανένα βάθρο στο Πρωτάθλημα. Περίμενες να είσαι σε αυτή τη θέση μετά το πρώτο μισό της φετινής σεζόν;

Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα, αλλά ήταν κάτι που το ήθελα. Ήλπιζα να κερδίσω έναν αγώνα, ή να βρεθώ στο βάθρο και η νίκη μου στο Κατάρ ήταν πολύ καλή. Το πρώτο μου βάθρο και μάλιστα με νίκη! Η χαρά μου είναι μεγάλη που προηγούμαι στο Πρωτάθλημα μετά από εννέα αγώνες.

Ο καλύτερός σου αγώνας μέχρι στιγμής;

Παρά το ότι την τελευταία φορά στην Γερμανία το διασκέδασα πολύ, θα επιλέξω τη νίκη στο Le Mans, γιατί ήταν διαφορετική. Ήταν ένας αγώνας γεμάτος προσπεράσεις, συνέχεια! Όταν τερματίζεις πρώτος σ’ έναν τέτοιο αγώνα, νοιώθεις ακόμα πιο καλά από μια συνηθισμένη νίκη.

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον περσινό και τον φετινό Miller;

Πραγματικά θεωρώ ότι είμαι ο ίδιος αναβάτης. Ναι, έχω βελτιώσει την τεχνική μου, έχω βελτιώσει την οδήγησή μου και δουλεύω με διαφορετικό τρόπο. Η Red Bull KTM Ajo είναι μια πολύ επαγγελματική ομάδα που φροντίζει για την παραμικρή λεπτομέρεια. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα που είμαι εδώ και θέλω να την εκμεταλλευτώ πλήρως.

Στους πρώτους εννέα αγώνες, ξεχώρισες ιδιαίτερα στα φρένα. Αυτό είναι και το μεγάλο σου πλεονέκτημα;

Μάλλον ναι, αλλά δεν είναι κάτι που θα το πω εγώ. Τα πάω πολύ καλά και μέσα στις στροφές. Στους δύσκολους αγώνες της Moto3, αυτός που φρενάρει πιο βαθιά στην στροφή, έχει ξεμπερδέψει και με το πιο δύσκολο κομμάτι. Είναι κάτι που έχω μάθει τα τελευταία χρόνια στη μικρή κατηγορία. Το Motocross και οι αγώνες στο χώμα με έχουν βοηθήσει σ’ αυτό.

Τι περιμένεις από το δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος;

Να επαναλάβουμε τους καλούς αγώνες που κάναμε μέχρι τώρα. Θα πρέπει να κυνηγάω τη νίκη σε κάθε αγώνα, διότι έχουμε τις δυνατότητες. Παράλληλα όμως, θα πρέπει να σκεφτόμαστε και τη βαθμολογική μας θέση. Δεν μπορούμε να κάνουμε τα ίδια λάθη. Είμαι εδώ για να προσπαθήσω να κερδίσω τον Τίτλο στην Moto3.

Επόμενο άρθρο »

Indy: Η συνέντευξη Τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημο: Μέχρι το 2016 ο Lorenzo στην Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα