• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy: Η συνέντευξη Τύπου
Όλα έτοιμα για τον 10ο γύρο!
Νέα 08/08/2014 - 09:56

Εφτά αστέρες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, έδωσαν το παρόν στη συνέντευξη τύπου της Indianapolis, που σηματοδότησε την έναρξη του δέκατου γύρου της φετινής σεζόν.

Αρχικά το λόγο πήρε ο Jorge Lorenzo, ο οποίος μόλις πριν μερικές ώρες επιβεβαίωσε τη συμφωνία του για τα επόμενα δυο χρόνια με την ομάδα της Movistar Yamaha. «Είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό, διότι πάντα ήταν η προτεραιότητα μου και θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου εδώ», σχολίασε.

«Είχα πολλά προβλήματα στο πρώτο μισό, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να μάθουμε από αυτά και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και προπονήθηκα πολύ αυτό το καλοκαίρι. Είμαι καλά, έχασα μερικά κιλά και είμαι έτοιμος», πρόσθεσε.

Ο αήττητος στο πρώτο μισό της χρονιάς, Marc Marquez, σχολίασε με τη σειρά του: «Ξεκουραστήκαμε στις διακοπές, μια εβδομάδα περίπου, αλλά τώρα είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα οδηγήσω και πάλι και που θα δούμε τη νέα σχεδίαση και τη νέα άσφαλτο στην Indy».

Ο Valentino Rossi, ο αναβάτης που κέρδισε τον πρώτο αγώνα που έγινε στην πίστα της Indianapolis το 2008, σχολίασε: «Για μένα το πρώτο μισό ήταν πολύ καλό. Κάναμε μερικούς καλούς αγώνες, αλλά παρά το ότι τα αποτελέσματά μας ήταν σταθερά, δεν καταφέραμε - δυστυχώς - να κερδίσουμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε».

Αναφορικά με τις αλλαγές στην πίστα της Indianapolis, ο Vale εξήγησε: «Νομίζω ότι οι αλλαγές είναι αρκετά μεγάλες. Πολλά σαμαράκια φαίνεται ότι έχουν φύγει και η νέα επιφάνεια δείχνει πολύ καλύτερη».

Το παρόν έδωσε και ο Andrea Dovizioso, δηλώνοντας: «Υπογράψαμε νέο συμβόλαιο για τα επόμενα δυο χρόνια και η επόμενη χρονιά δείχνει πολλά υποσχόμενη. Η Indy είναι μια περίεργη πίστα, αλλά με τις αλλαγές θα γίνει πιο διασκεδαστική και ανυπομονώ να οδηγήσω! Έχουμε φέρει καινούργιο μοτέρ, που θα μας βοηθήσει πολύ στη μεγάλη ευθεία».

Από την πλευρά του, ο Aleix Espargaro υπογράμμισε ότι πρώτη του προτεραιότητα είναι να καταλήξει σε συμφωνία με την ομάδα της Suzuki για την επόμενη χρονιά. «Κοιτάμε το 2015 και προτεραιότητά μου είναι να πάω στην Suzuki, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλήξει σε συμφωνία. Βασικός στόχος μας φέτος, είναι να τερματίσουμε στην εξάδα και ίσως να περάσουμε τον Dovizioso στη βαθμολογία».

O Nicky Hayden δεν θα καταφέρει να πάρει μέρος στον αγώνα της πατρίδας του και τόνισε σχετικά: «Δεν θέλει κανείς να χάνει τον εντός έδρας αγώνα του, αλλά έτσι έχει η κατάσταση. Η εγχείριση πήγε καλά και ελπίζουμε ότι ο καρπός θα είναι πολύ καλύτερα. Ήδη πονάω λιγότερο. Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω, αλλά αυτό θα γίνει οπωσδήποτε μέσα σ’ αυτή τη σεζόν».

Τέλος, ο Cal Crutchlow μίλησε για την αιφνιδιαστική αλλαγή στα μελλοντικά σχέδιά του, που φέρνουν τον Βρετανό στην ομάδα της LCR Honda το 2015. «Φυσικά και θα δώσω το 100% μέχρι το τέλος της σεζόν για την Ducati. Η συμφωνία με την LCR έγινε πολύ γρήγορα, αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Είμαι χαρούμενος με τη συμφωνία αυτή».

Επόμενο άρθρο »

Με 3 οδηγούς η Marc VDS!

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Ο Τίτλος θα αποφασιστεί στην Βαλένθια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα