• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με 3 οδηγούς η Marc VDS!
Από τη νέα αγωνιστική σεζόν
Νέα 08/08/2014 - 10:07

Η ομάδα της Marc VDS - η οποία κυριαρχεί στη μεσαία κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος - είναι πολύ πιθανό να αυξήσει τους αναβάτες της σε τρεις, από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Tito Rabat έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα και θα παραμείνει στην Moto2 και το 2015, ενώ η ομάδα επιθυμεί να κλείσει και τον Mika Kallio, ο οποίος είναι δεύτερος στη βαθμολογία με 19 βαθμούς διαφορά από τον Rabat.

Ο τρίτος της παρέας από το 2015, μπορεί να είναι ο Jack Miller, αν όλα πάνε κατ’ ευχήν για την ομάδα, μιας και υπενθυμίζουμε ότι αφενός η Marc VDS ισχυρίζεται ότι έχει υπογεγραμμένο προσύμφωνο με τον αναβάτη, αφετέρου ο ίδιος ο Αυστραλός συνεχώς τονίζει ότι είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει τη νέα χρονιά.

Αν τελικά ναυαγήσει η περίπτωση του Miller, ο Bartholemy θα προσπαθήσει να πείσει είτε τον Alex Marquez, είτε τον Alex Rins να είναι ο τρίτος του αναβάτης το 2015.

«Το καλύτερο για εμάς θα ήταν να είχαμε τρεις αναβάτες το 2015 και στη συνέχεια δυο στη Moto2 κι έναν στη μεγάλη κατηγορία το 2016. Αυτό θα ήταν το ιδανικό σενάριο. Αν καταφέρουμε κι έχουμε τρεις αναβάτες στην Moto2 του χρόνου, τότε στη μεγάλη κατηγορία θα πάει αυτός που νομίζουμε ότι θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει καλά αποτελέσματα», σχολίασε ο Bartholemy.

Όλα δείχνουν ότι πιθανότατα η Marc VDS θα σταματήσει την παρουσία της στη μικρή κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με το τέλος και της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Ο Pedrosa για την Indy!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy: Η συνέντευξη Τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα