• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Σε δυο σημεία κρίθηκε ο αγώνας!
Στην εκκίνηση και στο ότι άργησα να περάσω τον Vale!
Νέα 11/08/2014 - 00:49

Ο Jorge Lorenzo τόνισε ότι δυο ήταν οι σημαντικοί λόγοι που δεν κατάφερε να διεκδικήσει τη νίκη από τον Marc Marquez στο σημερινό δέκατο αγώνα της χρονιάς.

Αφενός το άσχημο ξεκίνημα του Ισπανού και αφετέρου το γεγονός ότι πέρασε αρκετή ώρα πίσω από τον Valentino Rossi, ενώ όταν επιχείρησε να τον περάσει άνοιξε τη γραμμή του, δίνοντας την ευκαιρία στον Marquez να πάρει την πρωτοπορία.

«Το σημείο κλειδί του αγώνα ήταν πιθανότατα η εκκίνηση. Δεν ήμουν τόσο άσχημος, αλλά έχασα μερικές θέσεις. Έχει περάσει καιρός από τότε που χρειάστηκε να ανακάμψω από τόσο πίσω», εξήγησε ο Jorge.

«Σταδιακά η μοτοσυκλέτα βελτιωνόταν και μπορούσα να μπαίνω στις στροφές ολοένα και πιο γρήγορα. Ενδεχομένως με μια καλή αρχή, να μπορούσα να κάνω μια διαφορά, διότι ο Marc δεν ήταν τόσο τρομερά πιο γρήγορος σήμερα».

«Όταν όμως ο Marc έκανε την επίθεσή του, βελτίωσε και το ρυθμό του και ίσως κι εγώ να άργησα να περάσω τον Valentino. Μετά είχε ξεφύγει. Ο ρυθμός μου ήταν παρόμοιος με το δικό του, αλλά δεν ήταν αρκετό για να παλέψω για τη νίκη», πρόσθεσε.

Το πιο σημαντικό κέρδος για τον Lorenzo, είναι το γεγονός ότι δείχνει να ξαναβρίσκει την εμπιστοσύνη στον εαυτό του, μετά το χειρότερο ξεκίνημα της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία.

«Το ξεκίνημα της σεζόν ήταν καταστροφικό για εμένα. Δεν ένοιωθα άνετα στη μοτοσυκλέτα κι έκανα αρκετά λάθη. Τώρα νοιώθω καλύτερα, ενώ έχω βελτιωθεί και σε φυσική κατάσταση».

«Αντιμετωπίζω πολύ δυνατούς αναβάτες. Ο Valentino έχει βελτιωθεί από πέρυσι, είναι γρήγορος και δύσκολα τον περνάς ενώ και ο Marquez δεν είναι rookie πια. Έχει μια δυνατή μοτοσυκλέτα και την εμπειρία της περασμένης σεζόν».

«Όμως κι εγώ βελτιώνομαι. Ίσως σε μια πίστα που ταιριάζει πιο πολύ στη Yamaha και στο στυλ μου, θα μπορέσουμε να “χτυπήσουμε” τον Marc. Αν μάλιστα βρούμε μερικά ακόμα δέκατα από τη μοτοσυκλέτα, θα το καταφέρουμε σε κάθε πίστα».

«Θεωρητικά τα πράγματα θα είναι καλύτερα για εμάς στο Brno, αλλά στους αγώνες ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Εδώ και στο Mugello, έκανα τους καλύτερους φετινούς μου αγώνες», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Ισπανός.

Επόμενο άρθρο »

Pol Espargaro: Ο κορυφαίος δορυφορικός!

« Προηγούμενο άρθρο

Οχτώ νίκες απομένουν για τον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα