• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3 ΕΔ1: Έκπληξη ο Bastianini!
O 16χρονος τον πρώτο χρόνο, μπροστά από Marquez-Miller!
Νέα 15/08/2014 - 12:20

O 16χρονος αναβάτης του Gresini στη μικρή κατηγορία, Enea Bastianini, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις ΕΔ1 που άνοιξαν την αυλαία του 11ου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στο Brno της Τσεχίας.

Ο Bastianini άφησε τρία δέκατα πίσω του τον Alex Marquez, από τον οποίο και μέχρι την 11η θέση, οι διαφορές των αναβατών ήταν μόλις στα έξι δέκατα! Στην τρίτη θέση ο Jack Miller, ενώ ο μεγάλος νικητής του αγώνα στην Indianapolis, Efren Vazquez, σημείωσε σήμερα το πρωί τον 4ο καλύτερο χρόνο.

Ο Karel Hanika έκανε μια από τις καλύτερές του παρουσίες στα ελεύθερα της μικρής κατηγορίας φέτος και ο rookie Τσέχος – σε μια πίστα φυσικά που γνωρίζει καλά – κατάφερε να σκαρφαλώσει ως την πέμπτη θέση.

Οι οδηγοί του Valentino Rossi, Francesco Bagnaia και Romano Fenati ξεκίνησαν – όπως και στην Αμερική πριν μια εβδομάδα – μέτρια το Σ/Κ, καταλαμβάνοντας την 11η και 12η θέση αντίστοιχα. Ο Θανάσης Σίσσης είναι τέσσερα δέκατα πίσω από τον ομόσταυλό του (Miguel Oliveira) και είχε τον 21 ο χρόνο σήμερα το πρωί.

Paste your document here

Επόμενο άρθρο »

Brno ΕΔ1: O Marquez πρώτος, αλλά...

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Η συνέντευξη τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα