• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno ΕΔ1: O Marquez πρώτος, αλλά...
... στο μισό δέκατο πίσω του οι Lorenzo-Pedrosa!
Νέα 15/08/2014 - 12:55

Δυνατά ξεκίνησε στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά ο Marc Marquez, ο οποίος έγραψε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας στον τελευταίο του γύρο και ήταν ο ένας από τους τρεις αναβάτες που έπεσαν κάτω από το όριο του 1:57 σήμερα το πρωί στην Τσεχία.

Οι άλλοι δυο ήταν ο Jorge Lorenzo και ο Dani Pedrosa, με τους τρεις τους να μοιράζονται τις πρώτες θέσεις και μάλιστα με ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους σε μια μεγάλη πίστα όπως είναι αυτή του Brno. Ο Jorge ήταν 37 χιλιοστά πίσω από τον Marquez και ο Dani 52.

Ο Aleix Espargaro φόρεσε ένα φρέσκο ελαστικό μερικά λεπτά πριν από το τέλος και το αποτέλεσμα ήταν να σκαρφαλώσει στην τέταρτη θέση της λίστας, αφήνοντας πέμπτο τον Valentino Rossi. Ο Ιταλός σούπερ σταρ ήταν 0.262δ πίσω από τον Marquez.

Οι Bradl και Dovizioso έκαναν πολύ νωρίς τους καλούς τους χρόνους και στη συνέχεια δοκίμαζαν διάφορες ρυθμίσεις, καταλαμβάνοντας την 6η και 7 η θέση αντίστοιχα. Αυτός που εντυπωσίασε ήταν ο Yonny Hernandez, ο οποίος έφερε την GP13 του στην 8η θέση, μόλις 0,383δ πίσω από τον πρωτοπόρο!

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Pol Espargaro και Bradley Smith, με τον Michele Pirro – έκτακτη συμμετοχή της Ducati στην Τσεχία – να είναι πολύ δυνατός και να κερδίζει για 21 χιλιοστά την 11η θέση από τον Andrea Iannone! Στην 13η θέση ο εντυπωσιακός Scott Redding που ήταν η καλύτερη OPEN Honda, αφήνοντας πίσω του μάλιστα δυο εργοστασιακές μοτοσυκλέτες, αυτές των Crutchlow και Bautista.

Επόμενο άρθρο »

Χωρίζουν οι δρόμοι Forcada-Lorenzo;

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto3 ΕΔ1: Έκπληξη ο Bastianini!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα