• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Test: Οι χρόνοι στις 15:00
Προηγείται ο Lorenzo, από κοντά του οι Honda!
Νέα 18/08/2014 - 15:20

Το τεστ συνεχίζεται στην πίστα του Brno, με τον καιρό να είναι σημαντικά βελτιωμένος σε σχέση με τις προηγούμενες τρεις ημέρες. Στους χρόνους, ο Jorge Lorenzo είναι μπροστά στο μεσημεριανό διάλειμμα, με τον Ισπανό να είναι και ο μόνος που πέφτει κάτω από το 1:56 για την ώρα.

Πρώτος βγήκε στην πίστα ο Marc Marquez, ο οποίος σαφέστατα θέλει να βρει τις λύσεις για τα προβλήματα πρόσφυσης που αντιμετώπισε στο χτεσινό αγώνα και δεν του επέτρεψαν για πρώτη φορά - από το 2012 - να βρίσκεται στο βάθρο της μεγάλης κατηγορίας.

Ο Marquez είναι στην τρίτη θέση, μόλις 55 χιλιοστά πίσω από τον ομόσταυλό του, Dani Pedrosa, ο οποίος ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα της Τσεχίας. Το δίδυμο του HRC έχει στη διάθεσή του την RC213V του 2015, την οποία ήδη οδήγησαν στην πίστα.

Ο Leon Camier είχε μια σφοδρή πτώση και η μοτοσυκλέτα του χρειάστηκε αρκετή «φροντίδα» από τους μηχανικούς, προκειμένου να βγει και πάλι στην πίστα ο Βρετανός. Στο Brno είναι και ο πρώην αναβάτης του MotoGP Loris Capirossi.

Ο Ιταλός (στη φωτό), ο οποίος είναι Σύμβουλος Ασφαλείας της Dorna, οδήγησε το πρωί την OPEN Honda του Abraham και αργότερα θα ανέβει πάνω στη Forward Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Όταν κέρδιζα έλεγαν ότι είχα το καλύτερο σύνολο!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Test: Οι χρόνοι στις 13:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα