• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Όταν κέρδιζα έλεγαν ότι είχα το καλύτερο σύνολο!
Τώρα που κερδίζει ο Marquez, λένε ότι αυτός κάνει τη διαφορά!
Νέα 18/08/2014 - 15:44

Ο Valentino Rossi δύσκολα καταλαβαίνει το λόγο που όταν εκείνος κέρδιζε συνεχώς - στις αρχές του 21ου αιώνα - οι περισσότεροι ισχυρίζονταν ότι το έκανε επειδή είχε την καλύτερη μοτοσυκλέτα, ενώ τώρα που κερδίζει ο Marquez όλοι λένε ότι ο 21χρονος κάνει τη διαφορά.

«Αυτή είναι και η μεγαλύτερη διαφορά, όταν συγκρίνουμε τη δική μου περίοδο στην Honda και του Marc . Όταν κέρδιζα το 2001, το 2002, το 2003 με την Honda, όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι - και κυρίως δημοσιογράφοι - έλεγαν ότι κέρδιζα επειδή είχα την καλύτερη μοτοσυκλέτα», ξεκίνησε να λέει ο Vale.

«Τώρα που ο Marc είναι στην Honda , λένε ότι κερδίζει τους περισσότερους αγώνες επειδή κάνει τη διαφορά! Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτόν κι εμένα. Μου είναι δύσκολο να το καταλάβω».

«Ίσως να οφείλεται στους αντιπάλους, διότι ειλικρινά είμαστε καλύτεροι αντίπαλοι για τον Marc, απ’ ότι είχα εγώ. Λίγο-πολύ, δεν παραπονιόμαστε για τη μοτοσυκλέτα. Όταν στο παρελθόν κέρδιζα, ειδικά τον Biaggi, πάντα παραπονιόταν ότι τον κέρδιζα επειδή είχα την καλύτερη μοτοσυκλέτα (γελάει). Είχε πλάκα!»

«Αλλά μετά άλλαξα μοτοσυκλέτα και κέρδισα και με την Yamaha. Βέβαια μετά έλεγαν ότι κέρδιζα επειδή δεν είχα αντιπάλους! Δεν έβρισκες άκρη! Πάντως πιστεύω ότι η Honda είναι πολύ δυνατή τώρα, αλλά δεν μπορείς να πεις κάτι για τον Marc, επειδή κέρδισε και τους δέκα αγώνες. Σίγουρα λοιπόν είναι ο πιο γρήγορος αναβάτης».

Επόμενο άρθρο »

Έχασε τη θέση του ο Σίσσης στην Mahindra

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Test: Οι χρόνοι στις 15:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα