• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έχασε τη θέση του ο Σίσσης στην Mahindra
Αντικαταστάθηκε από τον Andrea Migno
Νέα 18/08/2014 - 17:41

Άσχημα τα νέα, δυστυχώς, για τον Θανάση Σίσση, καθώς όπως έγινε γνωστό με δελτίο τύπου της ομάδας μετά το τέλος του χτεσινού αγώνα στην Τσεχία, ο Ελληνοαυστραλός αναβάτης θα αντικατασταθεί μέχρι το τέλος της σεζόν από τον Andrea Migno.

«Δράττομαι της ευκαιρίας να αποχαιρετήσω τον Σίσση, να τον ευχαριστήσω για τη συμβολή του και να καλωσορίσω στην ομάδα τον Andrea Migno», σχολίασε ο CEO της Mahindra Racing, Mufaddal Choonia. «Ανυπομονώ για πιο συναρπαστικούς αγώνες».

Από την πλευρά του, ο Σίσσης ήταν πολύ απογοητευμένος, καθώς για μια ακόμη φορά φέτος, κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ολοκληρώνοντας τον αγώνα στην 26η θέση.

«Δεν ήταν καλός αγώνας και δεν ήθελα να πω αντίο κατ’ αυτόν τον τρόπο στην Mahindra. Για μια ακόμη φορά μπλέχτηκα με τους πιο αργούς αναβάτες και ήταν αδύνατον να ξεφύγω», σχολίασε ο Σίσσης, ο οποίος βρισκόταν στην τρίτη του συνεχόμενη χρονιά στην Moto3, μετά το ντεμπούτο του στην κατηγορία το 2012.

Ο Andrea Migno - ένας αναβάτης που πέρασε από την Ακαδημία του Valentino Rossi (VR46 Riders’ Academy) - θα κάνει την τρίτη του εμφάνιση στην Moto3 στο Silverstone, έχοντας έκτακτες συμμετοχές στην Καταλονία και στην Τσεχία πέρυσι.

Επόμενο άρθρο »

Brno Test: Οι τελικοί χρόνοι

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Όταν κέρδιζα έλεγαν ότι είχα το καλύτερο σύνολο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα