• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Test: Στην τρίτη θέση ο Pedrosa
Πρόοδος με την εξέλιξη της RC213V του 2015
Νέα 19/08/2014 - 12:52

Ο Dani Pedrosa ολοκλήρωσε το τεστ της Τσεχίας στην τρίτη θέση, έχοντας την ευκαιρία να δοκιμάσει και πάλι την RC213V του 2015, όπως και μερικές αλλαγές στο στήσιμο και στις ρυθμίσεις της τωρινής του μοτοσυκλέτας που θα τον βοηθήσουν στους επόμενους αγώνες.

Παρά το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να κάνει όσους γύρους θα ήθελε με τη μοτοσυκλέτα του 2015 - αναγκάστηκε να διακόψει εξαιτίας της βροχής το απόγευμα - ο Pedrosa έμεινε ικανοποιημένος με τη νέα μοτοσυκλέτα. Επιπρόσθετα, ο Ισπανός άσος του HRC δοκίμασε και νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση και στα ηλεκτρονικά.

«Χρησιμοποιήσαμε το τεστ για να δοκιμάσουμε διαφορετικά στησίματα, με την αρωγή των δεδομένων που πήραμε από τον αγώνα της Κυριακής. Πάνω απ’ όλα μείναμε στην ανάρτηση και στη χαρτογράφηση του κινητήρα, έχοντας κατά νου τους αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν», σχολίασε.

«Δοκιμάσαμε και τη μοτοσυκλέτα του 2015, που είχε λίγες αναβαθμίσεις σε σχέση μ’ αυτή που οδηγήσαμε τον Ιούλιο. Κάναμε μερικές αλλαγές, άλλες δούλεψαν και άλλες όχι. Ωστόσο κάναμε ένα βήμα εμπρός με την εξέλιξή της και την επόμενη φορά που θα την οδηγήσουμε θα είναι στην Βαλένθια».

Επόμενο άρθρο »

Ντεμπούτο Rossi-Lorenzo με την Yamaha του 2015

« Προηγούμενο άρθρο

Έσβησε τις όποιες αμφιβολίες ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα