• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ντεμπούτο Rossi-Lorenzo με την Yamaha του 2015
«Έχουμε κάτι καλό, αλλά και κάτι κακό!"
Νέα 19/08/2014 - 14:55

Ο Valentino Rossi και ο Jorge Lorenzo έκαναν το ντεμπούτο τους με τη μοτοσυκλέτα της Movistar Yamaha για το 2015, στην πίστα του Brno στο χτεσινό τεστ. Οι δυο τους δοκίμασαν τη νέα πρωτότυπη, αλλά και τον κινητήρα του 2015 στο φετινό πλαίσιο.

«Δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα με τη μοτοσυκλέτα της νέας χρονιάς και ήταν αρκετά καλά κάπου και αρνητικά κάπου αλλού. Σε γενικές γραμμές όμως ήταν καλύτερα», σχολίασε ο Lorenzo. «Το πλαίσιο της νέας χρονιάς δείχνει πιο σταθερό, πράγμα πολύ καλό».

Την ίδια ημέρα που πριν 18 χρόνια έπαιρνε την πρώτη του νίκη στα GP, στα 125cc, ο Valentino Rossi σημείωσε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο με διαφορά στο 1δ πίσω από τον Marquez.

«Καταφέραμε και βελτιώσαμε μερικά πράγματα, στα φρένα και στην είσοδο των στροφών δεν είμαστε τόσο άσχημα, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι χάνουμε στην επιτάχυνση λίγο. Έτσι έχουμε κάτι καλό, αλλά και κάτι κακό!», σχολίασε ο Vale.

«Χρειάζεται περισσότερη δουλειά, αλλά το τεστ ήταν πολύ σημαντικό. Δοκιμάσαμε και μερικές λεπτομέρειες για τους επόμενους αγώνες, αλλά όχι κάτι το πολύ σημαντικό για το υπόλοιπο της σεζόν. Τώρα θα πάρουμε τα δεδομένα τα δικά μου, αλλά και του Jorge που ήταν πολύ γρήγορος το πρωί, όταν οι συνθήκες ήταν λίγο καλύτερες», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Καταπληκτικό σώσιμο ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Test: Στην τρίτη θέση ο Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα