• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ασύμμετρα μπροστινά από την Bridgestone!
Για πρώτη φορά φέτος σε Phillip Island και Βαλένθια
Νέα 21/08/2014 - 16:02

Η Bridgestone μπορεί να αποσύρεται το 2015, ωστόσο η εξέλιξη των ελαστικών δεν σταματά ποτέ, όπως αποδεικνύεται με το ντεμπούτο ενός ασύμμετρου μπροστινού ελαστικού που διατέθηκε στους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας στο πρόσφατο τεστ του Brno.

«Δώσαμε τα καινούργια, ασύμμετρα μπροστινά ελαστικά σε όλους τους αναβάτες ώστε να τα αξιολογήσουν και μερικοί τα δοκίμασαν και μας έδωσαν καλή πληροφόρηση», σχολίασε ο Υπεύθυνος Εξέλιξης της Bridgestone, Shinji Aoki.

«Παρά το γεγονός ότι το Brno έχει ισορροπημένη δομή και δεν συγκαταλέγεται στις πίστες που θα δίναμε ασύμμετρο μπροστινό ελαστικό, θέλαμε εν τούτοις να δοκιμάσουν οι αναβάτες τη σταθερότητα στα φρένα, αλλά και την απόδοση του νέου ελαστικού μέσα στις στροφές».

Στη συνέχεια, ο Aoki αποκάλυψε ότι το ντεμπούτο των καινούργιων ελαστικών στο Πρωτάθλημα, θα γίνει στους γύρους της Αυστραλίας και της Ισπανίας (Βαλένθια).

«Σε γενικές γραμμές, οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι αυτό το ελαστικό θα δουλέψει πολύ καλά σε πίστες όπως του Phillip Island , που έχει μεγάλη διαφορά στον αριθμό των δεξιών και αριστερών στροφών. Έτσι θα τα φέρουμε στην Αυστραλία, αλλά και στην Βαλένθια και πιστεύουμε ότι τα επίπεδα ασφαλείας των αναβατών θα φτάσουν σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα».

Επόμενο άρθρο »

SBK: Ανανέωσε ο Sykes με Kawasaki

« Προηγούμενο άρθρο

Αβεβαιότητα στην ομάδα του Gresini!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα