• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Ανανέωσε ο Sykes με Kawasaki
Παραμένει στα SBK για δυο ακόμη χρόνια!
Νέα 21/08/2014 - 15:27

Ο Tom Sykes θα παραμείνει με την ομάδα της Kawasaki στα SBK για τα επόμενα δυο χρόνια. Χτες αργά το απόγευμα έγινε γνωστό ότι ο Βρετανός υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του για τις σεζόν 2015 και 2016.

Φυσικά τα νέα αυτά δεν αποτελούν έκπληξη, με τον Sykes να τα «βρίσκει» αμέσως με την Kawasaki, από τη στιγμή που έφυγε από την Yamaha στην πρώτη του σεζόν στα SBK. Άλλωστε, το γεγονός και μόνο ότι όλες του οι νίκες και το μοναδικό του Πρωτάθλημα, ήρθαν πάνω σε μοτοσυκλέτα της Kawasaki, μιλάει από μόνο του.

Τη φετινή αγωνιστική σεζόν, ο Tom Sykes προηγείται στη βαθμολογία με 44 βαθμούς και ο δεύτερος συνεχόμενος Τίτλος στα SBK είναι στα χέρια του, με την ΖΧ-10Ρ να παραμένει πολύ ανταγωνιστική.

Σε αντίθεση με πολλούς συναθλητές του, ο Βρετανός δεν έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να κυνηγήσει μια θέση στο MotoGP, εκτός κι αν έβρισκε μια εξαιρετική περίπτωση μοτοσυκλέτας/ομάδας.

Με όλες τις εργοστασιακές θέσεις κλεισμένες και με μικρό περιθώριο παρουσίας του σε κάποια δορυφορική ομάδα, ο Sykes δεν θα έβρισκε ανταγωνιστικό σύνολο, ακόμα κι αν ήθελε να κάνει το βήμα στο MotoGP. Αντίθετα προτίμησε να παραμείνει στα SBK και να κυνηγήσει περισσότερους Τίτλους.

Επόμενο άρθρο »

4ος Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος

« Προηγούμενο άρθρο

Ασύμμετρα μπροστινά από την Bridgestone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα