• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν θα πήγαινα σε Ducati/Suzuki!
Η Yamaha είναι η καλύτερη επιλογή για εμένα κι εγώ γι’ αυτήν!
Νέα 27/08/2014 - 14:22

Ο Jorge Lorenzo αποκάλυψε ότι ποτέ δεν σκέφτηκε σοβαρά το ενδεχόμενο να βρεθεί του χρόνου σε μια μοτοσυκλέτα είτε της Ducati, είτε της Suzuki.

Ο μάνατζερ του Ισπανού, Albert Valera, βρισκόταν σε συζητήσεις τόσο με την Ducati, όσο και με την Suzuki, αλλά κανένα από τα δυο εργοστάσια δεν έπεισαν τον Ισπανό άσο να αφήσει την Yamaha, με την οποία ως γνωστόν υπέγραψε για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Lorenzo επαναλάμβανε συνεχώς άλλωστε, ότι βασική του προτεραιότητα ήταν να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με την «μπλε» ομάδα.

«Η Suzuki ήταν εκτός για αρκετό διάστημα και δεν θα είναι καθόλου εύκολο γι’ αυτούς να επιστρέψουν και να μάχονται στις πρώτες θέσεις με τις Honda και τις Yamaha», σχολίασε ο Lorenzo.

«Η Ducati υπέγραψε το νέο Γενικό Διευθυντή πριν από ένα χρόνο. Ξέρω τον Gigi DallIgna από τα 250cc και την Aprilia και είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει καλά πράγματα στην ομάδα. Όμως η Ducati χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φτάσει στην κορυφή και πιθανότατα δεν θέλουν έναν κορυφαίο αναβάτη, προτού έχουν μια κορυφαία μοτοσυκλέτα».

«Το πιο σημαντικό όλων όμως, είναι ότι πάντα ήμουν κοντά στην Yamaha κι έχουμε καταφέρει πολύ καλά πράγματα μαζί και νομίζω ότι τα καλύτερα έρχονται! Νοιώθω ότι αν και η σεζόν δεν έχει πάει καλά μέχρι τώρα, ότι με την Yamaha - υπό κανονικές συνθήκες - μπορώ να κερδίζω αγώνες και να παλέψω για το Πρωτάθλημα».

«Έτσι, για την ώρα αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για εμένα, αλλά και για την Yamaha», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Ισπανός άσος.

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Σχέσεις Αγάπης-Μίσους!

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Συνέντευξη με τον Jack Miller!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα