• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Σχέσεις Αγάπης-Μίσους!
Με τον εντός έδρας αγώνα στο Silverstone!
Νέα 27/08/2014 - 15:30

Ο Cal Crutchlow έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον επόμενο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην πίστα του Silverstone. Αφενός μιλάμε για τον εντός έδρας αγώνας του Βρετανού, αφετέρου στις τρεις τελευταίες εμφανίσεις του εκεί - ως αναβάτης MotoGP με την Tech 3 - είχε σφοδρές πτώσεις!

Ο Βρετανός έσπασε την κλείδα του το 2011 στις κατατακτήριες - και δεν συμμετείχε στον αγώνα - ενώ το 2012 έσπασε τον αστράγαλό του το Σάββατο στα ελεύθερα, αλλά πήρε μέρος στον αγώνα κατορθώνοντας να τερματίσει στην έκτη θέση!

Η κακοτυχία για τον Crutchlow συνεχίστηκε και πέρυσι, αφού έπεσε δυο φορές στα ελεύθερα. Στις κατατακτήριες κατάφερε να πάρει θέση στην πρώτη σειρά, αλλά είχε ακόμα μια πτώση στο ζέσταμα κι έμεινε έβδομος στον αγώνα.

«Είχα περισσότερες επισκέψεις στο ιατρικό κέντρο της πίστας, απ’ ότι μπορείτε να φανταστείτε! Τουλάχιστον τα παιδιά εκεί είναι πολύ καλά και σου δίνουν καλά φάρμακα», αστειεύτηκε ο Βρετανός άσος. «Μ’ αρέσει η πίστα και μ’ αρέσει που αγωνίζομαι μπροστά στους συμπατριώτες μου. Η πίεση όμως κάνει τα πράγματα δύσκολα».

«Το να έρχεσαι στο σπίτι σου με την πίεση του να κερδίσεις είναι δύσκολο. Αλλά φέτος έχω αφήσει αυτό το βάρος στον Bradley! Πάντως πιστεύω ότι θα γίνει ωραίος αγώνας».

Ο Crutchlow δεν ολοκλήρωσε τον προηγούμενο αγώνα στο Brno, τραυματίζοντας τον αριστερό του ώμο στην προσπάθειά του να ελέγξει τη μοτοσυκλέτα του στην αμμοπαγίδα. Σήμερα το πρωί έκανε εξετάσεις και μίλησε για την κατάστασή του.

«Πονάει. Για να είμαι ειλικρινής είχα θέματα με τον ώμο αυτό. Έχω αρθρίτιδα και συνεχώς αναβάλω την εγχείριση διότι θα χρειαστώ μετά διάστημα έξι εβδομάδων και δεν έχω αυτή την πολυτέλεια. Μετά, στο τέλος της χρονιάς, νοιώθω καλά διότι κάνω ενέσεις. Ίσως χρειαστεί να κάνω ένεση και πριν το Silverstone, κατά τ’ άλλα είμαι καλά», πρόσθεσε ο Crutchlow.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Συνέντευξη με τον Scott Redding!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν θα πήγαινα σε Ducati/Suzuki!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα