• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πιο κοντά στο στόχο!
Θέλει να πάρει το πρώτο του βάθρο στο Silverstone!
Νέα 28/08/2014 - 12:09

Ο Valentino Rossi είναι βέβαιος ότι φέτος θα τα πάει πολύ καλύτερα στην πίστα του Silverstone, συνεχίζοντας τις εμφανίσεις που του έχουν χαρίσει εφτά βάθρα σε έντεκα αγώνες.

Στο Silverstone, ο Rossi θα ψάξει το πρώτο του βάθρο, έχοντας πάρει την 6η, 9η και 4η θέση τα τρία προηγούμενα χρόνια που αγωνίστηκε στη βρετανική πίστα.

«Θέλω να πάω πολύ στο Silverstone, διότι δεν είναι εύκολη πίστα για εμένα. Πέρυσι, στο τέλος του αγώνα δεν τα πήγα άσχημα, αλλά φέτος νομίζω ότι μπορώ καλύτερα. Το Silverstone είναι ωραία πίστα, πολύ γρήγορη, όμορφη και είναι πολύ σημαντικό για εμένα να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα», σχολίασε ο Vale.

Οι φετινές εμφανίσεις του Ιταλού άσου και τα βάθρα που έχει πάρει, δείχνουν ότι ο Rossi είναι σε καλό δρόμο, επιμένοντας και λίγο πριν το γύρο της Αγγλίας, ότι θέλει να συνεχίσει να κάνει «... μικρά θετικά βήματα εμπρός».

«Δουλεύουμε καλά, κάνουμε μικρά θετικά βήματα προς τα εμπρός και πλησιάζουμε στο στόχο μας. Νοιώθω καλά και γι’ αυτό πρέπει να είμαι πιο ανταγωνιστικός φέτος στο Silverstone», πρόσθεσε.

Το Silverstone είναι η πίστα στην οποία ο Rossi ουδέποτε έχει καταφέρει να πάρει βάθρο, μετά το ντεμπούτο της στη μεγάλη κατηγορία το 2010. Οι άλλες δυο είναι το Τέξας (ντεμπούτο το 2013) και η Termas de Rio Hondo στην Αργεντινή που εισήχθη φέτος στο ημερολόγιο αγώνων.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ο κυρίαρχος του Silverstone!

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Ο Marquez διασχίζει με μοτοσυκλέτα την Millennium Bridge!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα