• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ο κυρίαρχος του Silverstone!
«Νοιώθω καλά, βελτιωνόμαστε αλλά χρειάζεται προσοχή»
Νέα 28/08/2014 - 13:16

Ο Jorge Lorenzo έχει τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλον αναβάτη της μεγάλης κατηγορίας στο Silverstone, περνώντας πρώτος τη γραμμή τερματισμού στους τρεις από τους τέσσερεις αγώνες που έχουν διεξαχθεί εκεί από το 2010, χρονιά κατά την οποία το αγγλικό GP μεταφέρθηκε εκεί από το Donington Park.

To 2011 είναι η μοναδική χρονιά που δεν κατάφερε να κερδίσει (έπεσε κι εγκατέλειψε), ενώ ο Ισπανός άσος της Movistar Yamaha έχει και μια νίκη στο Donington Park το 2006, στα 250cc.

«Μετά από τρία συνεχόμενα βάθρα, νοιώθω καλά. Στο Brno βρήκαμε μερικές λύσεις που σίγουρα θα μας δώσουν τουλάχιστον ένα δέκατο στους επόμενους αγώνες. Νοιώθω καλά και ανεβαίνουμε συνεχώς στο Πρωτάθλημα», σχολίασε ο Lorenzo.

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα για τη δουλειά της, ειδικά στο Brno. Είμαστε χαρούμενοι και πάμε με εμπιστοσύνη στον επόμενο αγώνα του Silverstone. Είναι μια διαφορετική από το Brno πίστα. Είναι μεγάλη, με γρήγορες στροφές και δυνατά σημεία φρεναρίσματος».

«Πέρυσι είχαμε πάρει τη νίκη εκεί και τα πράγματα δείχνουν καλά για εμάς, αλλά χρειάζεται προσοχή και να δουλέψουμε σκληρά όλο το Σ/Κ. Πρέπει να δούμε και τι θα γίνει με τον καιρό, ο οποίος είναι πάντα απρόβλεπτος εκεί», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

SBK: Αποκλείστηκε η Bimota!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πιο κοντά στο στόχο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα