• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Σημαντική αναβάθμιση στην Aragon!
Η μεγαλύτερη από τότε που ανέλαβε ο Dall’Igna!
Νέα 28/08/2014 - 16:26

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία και το MCN, η Ducati ετοιμάζει - ενδεχομένως - τη μεγαλύτερη αναβάθμιση για τη φετινή Desmosedici, με τη νέα μοτοσυκλέτα να είναι πιθανότατα διαθέσιμη από το γύρο στην Aragon!

Μιλάμε λοιπόν για την GP14,5 - για να το θέσουμε κάπως αδόκιμα - με γενικότερο σκοπό των αλλαγών να εξεταστεί μέσα στην πίστα και να αξιολογηθεί η κατεύθυνση που έχει πάρει ο Gigi DallIgna για τη νέα, ολοκαίνουργια GP15!

Οι κόκκινοι δεν θέλουν να βγάλουν πολύ περισσότερα προς τα έξω και κρατούν χαμηλούς τόνους, με τις βασικότερες αλλαγές της νέας μοτοσυκλέτας που θα εμφανιστεί μάλλον στην Aragon, να εντοπίζονται στον κινητήρα και στο πλαίσιο, σε μια προσπάθεια να καταπολεμηθεί το χρόνιο πρόβλημα υποστροφής της ιταλίδας.

«Θα είναι μια διαφορετική μοτοσυκλέτα από τη τωρινή, με τις αλλαγές που έχουν γίνει να είναι σημαντικές», αρκέστηκε να πει ο λακωνικός Paolo Ciabatti.

Όσο για το ποιός θα έχει τη νέα μοτοσυκλέτα στη διάθεσή του; Ο Andrea Dovizioso είναι βέβαιο ότι θα είναι ο ένας αναβάτης, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν η Ducati θα δώσει τη νέα μοτοσυκλέτα και στον Andrea Iannone.

Τέλος, όπως αποκάλυψε ο Ciabatti και όπως εύλογα μπορεί να συμπεράνει κανείς, ο Cal Crutchlow - ο οποίος στο τέλος της χρονιάς φεύγει από την ομάδα - θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την προηγούμενη έκδοση.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: Η συνέντευξη τύπου!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ο βασιλιάς των κερμπ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα