• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto2 ΕΔ2: Ο Rabat αποκατέστησε την τάξη!
Δεύτερος ο πολύ δυνατός Corsi, 5ος ο Vinales, 6ος ο Kallio
Νέα 29/08/2014 - 18:18

Μπορεί το πρωί να ήταν μόλις 12ος, ωστόσο όλοι ήξεραν ότι αυτή δεν είναι αντιπροσωπευτική της δυναμικής του Tito Rabat, ο οποίος το απόγευμα αποκατέστησε την τάξη και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση με χρόνο στα 2:08.652!

Τέσσερεις ήταν συνολικά οι οδηγοί που έπεσαν κάτω από το φράγμα του 2:09, με τον Simone Corsi να συνεχίζει την πολύ δυνατή του παρουσία στη βρετανική πίστα και να κάνει και το απόγευμα το δεύτερο καλύτερο χρόνο, μόλις 87 χιλιοστά πίσω από τον Rabat!

Ο Jonas Folger ανέβηκε από την 7η θέση (ΕΔ1) στην τρίτη στα δεύτερα ελεύθερα, ενώ oJohann Zarco υποχώρησε στην τέταρτη, μπροστά από τον Maverick Vinales που και το απόγευμα πήρε την πέμπτη θέση.

Ο Mika Kallio ανέβηκε ως την έκτη θέση το απόγευμα, μπροστά από τον Sam Lowes, από τον οποίο περιμένουν πολλά οι συμπατριώτες του στις κερκίδες. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Aegerter, Cortese και Mattia Pasini.

Ο Luis Salom είχε ένα σφοδρότατο highside στην αρχή της διαδικασίας κι ευτυχώς για τον Ισπανό άσο αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ντεμπούτο για τον 50χρονο (!) Jeremy McWilliams, ο οποίος ήταν στην τελευταία θέση, έχοντας καταφέρει να κατεβάσει 3,4δ το χρόνο του από το πρωί! Ο Dakota Mamola έμεινε στην 32η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Δυνατός από το 1ο λεπτό ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

UK ΕΔ2: Αποφασισμένος ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα