• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυνατός από το 1ο λεπτό ο Marquez!
Είναι πάντα σημαντικό να ξεκινάς κατ’ αυτόν τον τρόπο το Σ/Κ!
Νέα 29/08/2014 - 22:13

Μια συνηθισμένη ημέρα για τον Marc Marquez, ο οποίος - όπως μας έχει συνηθίσει - πήρε την πρώτη θέση με χαρακτηριστική ευκολία από τους αντιπάλους του.

Ο Marquez, ο οποίος νικήθηκε στον προηγούμενο γύρο του Brno από τον ομόσταυλό του Dani Pedrosa, κατάφερε να γράψει τον καλύτερο χρόνο τόσο στα πρώτα, όσο και στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά.

«Σήμερα ένοιωθα καλά από την αρχή. Το Silverstone είναι μια ξεχωριστή πίστα, υπάρχουν αρκετά σαμαράκια και η θερμοκρασία είναι χαμηλή, αλλά έχουμε βρει μια καλή βάση από το ξεκίνημα και αυτό μας βοήθησε όλη την ημέρα», εξήγησε ο Marc Marquez.

«Είναι μόνο Παρασκευή, αλλά είναι πάντα σημαντικό να ξεκινάς κατ’ αυτόν τον τρόπο το Σ/Κ. Για αύριο, θα προσπαθήσουμε πρωτίστως να βελτιώσουμε το πως απορροφά η μοτοσυκλέτα τα σαμαράκια, ώστε να είμαστε πιο γρήγοροι και να κάνουμε ένα μικρό βήμα μπροστά», πρόσθεσε.

«Παράλληλα, δώσαμε βάρος και στην επιλογή των ελαστικών για να έχουμε μια ιδέα για τον αγώνα, διότι ξέρουμε ότι αύριο ίσως να μην έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε αυτό, με τον καιρό να είναι πολύ ασταθής. Ο αέρας μας δημιουργούσε πρόβλημα, αλλά όταν πίεζα τον ένοιωθα λιγότερο».

«Είναι έκπληξη η διαφορά από τον δεύτερο, διότι πέρυσι ο Jorge ήταν πολύ δυνατός εδώ, όπως και ο Dani στον αγώνα. Είναι όμως ακόμα νωρίς και γνωρίζω ότι σ’ αυτήν την πίστα είναι δύσκολο να βρεις ένα καλό στήσιμο. Είναι διαφορετική πίστα και με περισσότερα σαμαράκια, αλλά έτσι είναι για όλους. Σε κάποιες στροφές, ειδικά με τις εναλλαγές κατεύθυνσης, το δυνατό αέρα και τα σαμαράκια, ήταν αρκετά τρομακτικά τα πράγματα, αρκετά τρελά!»

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Πάλι πρόβλημα με τα ελαστικά!

« Προηγούμενο άρθρο

UK Moto2 ΕΔ2: Ο Rabat αποκατέστησε την τάξη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα