• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Σημαντικό το Σαββατιάτικο πρωινό!
Το απόγευμα ήμασταν σε τελείως λάθος κατεύθυνση
Νέα 29/08/2014 - 23:02

Υψίστης σημασίας θα είναι το αυριανό πρωινό για τον Valentino Rossi, με τον Ιταλό να ελπίζει ότι ο καιρός θα του κάνει το χατίρι και θα του δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσει την 13η θέση στην οποία ολοκλήρωσε τη σημερινή ημέρα.

«Ήταν δύσκολα τα πράγματα, διότι περιμέναμε να ήμασταν πιο γρήγοροι και ανταγωνιστικοί, αλλά δυσκολευόμασταν πολύ. Το αυριανό πρωινό θα είναι σημαντικό για εμάς κι ελπίζουμε σε καλό καιρό διότι είναι πολύ σημαντικό να περάσω απευθείας στις ΚΑΤ2», σχολίασε ο Vale.

«Τα πρώτα ελεύθερα δεν ήταν φανταστικά, αλλά ούτε και άσχημα. Δεν ήμουν πολύ μακριά από τους άλλους, αλλά δεν είχα καλή αίσθηση από το μπροστινό μέρος. Έτσι, το απόγευμα δουλέψαμε στην κατανομή βάρους για να βοηθηθούμε στις στροφές, αλλά δυστυχώς είμαστε σε λάθος δρόμο»

«Δεν είχα καλή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα και ειδικά όταν μπαίνουμε στις στροφές δεν αισθάνομαι το μπροστινό, υπάρχουν ταλαντώσεις και δεν έχω αρκετή πρόσφυση. Χάνω πολύ σε ταχύτητα στις εισόδους. Θα συνεχίσουμε αύριο τις τροποποιήσεις και θα δοκιμάσουμε κάτι το εντελώς διαφορετικό για να δούμε αν μπορούμε να πάμε πιο γρήγορα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην «απειλή» των OPEN μοτοσυκλετών στην πίστα του Silverstone, όπου θα έχουν ένα πλεονέκτημα με το μαλακό πίσω ελαστικό που - πιθανότατα - να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά στον αγώνα.

«Ο Marquez ήταν εντυπωσιακός σήμερα, όπως και ο Stefan που δεν ήταν καθόλου άσχημος και μετά από αυτούς υπάρχει μεγάλη διαφορά μέχρι την επόμενη εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. Οι Ducati και ο Redding ήταν γρήγοροι γιατί έχουν πλεονέκτημα με το μαλακό ελαστικό, το οποίο ενδεχομένως να μπορούν να χρησιμοποιήσουν και στον αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Δύσκολη ημέρα για τον Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Πάλι πρόβλημα με τα ελαστικά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα