• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δύσκολη ημέρα για τον Pedrosa!
Πολλά προβλήματα πρόσφυσης για τον Ισπανό
Νέα 29/08/2014 - 23:34

Ο Dani Pedrosa, ο αναβάτης που σταμάτησε το εκπληκτικό σερί των συνεχόμενων νικών του Marc Marquez, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα πρόσφυσης στην πίστα του Silverstone, όπου διεξάγεται αυτό το Σ/Κ ο 12ος Γύρος του MotoGP.

«Σε γενικές γραμμές ήταν μια δύσκολη ημέρα. Γενικά είχα προβλήματα πρόσφυσης και μετά από μερικούς γύρους κάτι δεν πήγαινε καλά. Δοκιμάσαμε κάποιες ρυθμίσεις που δεν μας βοήθησαν και αύριο θα εφαρμόσουμε κάποιες άλλες ιδέες, ώστε να κάνουμε τη μοτοσυκλέτα να δουλέψει καλά εδώ», σχολίασε.

«Η άσφαλτος αλλάζει από στροφή σε στροφή και μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά πρόσφυσης. Αν όμως αύριο ανέβει η θερμοκρασία και μας βοηθήσουν κάποιες ιδέες που έχουμε για το πλαίσιο, τότε ίσως να κάνουμε το ελαστικό να δουλέψει καλύτερα».

«Σε μια τόσο γρήγορη πίστα, όπως εδώ, συνήθως επιλέγεις πιο σκληρές ρυθμίσεις. Σήμερα δεν βρήκαμε την απάντηση που ψάχναμε, αλλά έχουμε μερικές ιδέες για αύριο. Αν βρούμε περισσότερη πρόσφυση για το ελαστικό, τότε τα πάντα στη μοτοσυκλέτα θα δουλεύουν καλύτερα»

«Νομίζω ότι οι περισσότεροι είχαν το ίδιο πρόβλημα και αρκετοί από την OPEN κατηγορία - με το πιο μαλακό ελαστικό - είχαν παρόμοιους χρόνους με τις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες. Ελπίζω να κάνουμε κάτι ώστε να βρούμε περισσότερη πρόσφυση», πρόσθεσε ο Pedrosa.

Τέλος, ερωτηθείς αν η νίκη του πριν δυο εβδομάδες στην πίστα του Brno, τον ώθησε στο να πιέσει ακόμα περισσότερο, αποκρίθηκε: «Πάντα πιέζω και η νίκη μου αυτή δεν παίζει κανένα ρόλο. Ήταν καλή για την ομάδα, τους μηχανικούς και την οικογένειά μου».

Επόμενο άρθρο »

Redding: Δεν το περίμενα!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Σημαντικό το Σαββατιάτικο πρωινό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα