• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Δεν είχα καμμία απάντηση...
Δεν είχε το ρυθμό για να ανέβει στο βάθρο του Silverstone
Νέα 02/09/2014 - 13:35

Ο Dani Pedrosa δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες για την εμφάνισή του στον Κυριακάτικο αγώνα, όταν ο Ισπανός άσος του HRC δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο και δεν είχε το ρυθμό για να ακολουθήσει τους Marc Marquez και Jorge Lorenzo.

«Βασικά πάλευα με τους Dovizioso και Rossi από τα μισά του αγώνα, μιας και δεν είχα το ρυθμό να είμαι με τον Marc και τον Jorge μπροστά. Είχα ρυθμό παρόμοιο με του Valentino, αλλά κι ο Dovi έκανε καλό αγώνα. Ήμουν πέμπτος για έξι ή εφτά γύρους και στο τέλος προσπάθησα να ανεβάσω το ρυθμό μου και κατάφερα να περάσω τον Dovizioso», σχολίασε.

«Ο Rossi ήταν λίγο πιο μπροστά, αλλά πίεσα και τον πλησίασα αλλά την τελευταία στιγμή - δυστυχώς - έκανα ένα μικρό λαθάκι και δεν μπόρεσα να τον περάσω. Προσπάθησα, ανοίχτηκε λίγο, αλλά δεν τα κατάφερα να τον περάσω», πρόσθεσε.

Προβλήματα με την πρόσφυση δυσκόλεψαν τον Dani Pedrosa στην πίστα του Silverstone, ωστόσο ο Ισπανός βετεράνος του HRC δεν ήθελε να κατηγορήσει ευθέως τα ελαστικά.

«Όλο το Σ/Κ δυσκολευόμουν με την πρόσφυση. Στον αγώνα ο Jorge βρήκε τις λύσεις και έκανε καλή εμφάνιση. Η Yamaha και η Ducati ήταν καλές στις ευθείες κι εγώ ήμουν καλύτερος στις κλειστές στροφές. Πάντα είναι καλύτερα όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία».

«Ανησυχώ περισσότερο γιατί θέλω να είμαι σταθερός και όχι το ένα Σ/Κ να κερδίζω και το άλλο να μην τα πηγαίνω καλά. Δεν είναι πάντα εύκολο να βρίσκεις το καλύτερο δυνατό για κάθε Σ/Κ. Κάποιες φορές είναι πολύ δύσκολο να βρεις καλό ρυθμό».

Επόμενο άρθρο »

SBK: Αποχωρεί η Aprilia;

« Προηγούμενο άρθρο

UK Moto2: Συναρπαστική μάχη με νικητή τον Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα