• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Αποχωρεί η Aprilia;
Για να επιστρέψει από του χρόνου στο MotoGP!
Νέα 02/09/2014 - 14:32

Μετά την ανακοίνωση ότι η Bimota αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK, άρχισαν να ακούγονται οι πρώτες φήμες που θέλουν την Aprilia να θυσιάζει την ομάδα της στα SBK για να επιστρέψει το 2015 στο MotoGP!

Αρχικά, το εργοστάσιο είχε ανακοινώσει ότι θα επέστρεφε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών το 2016, αλλά είναι πλέον σχεδόν βέβαιο ότι η επιστροφή της Aprilia θα γίνει ένα χρόνο νωρίτερα, κάτι όμως που είναι πολύ πιθανό να βάλει σε κίνδυνο την εργοστασιακή ομάδα της στα SBK!

Το βασικότερο επιχείρημα των πηγών που διαρρέουν αυτές τις φήμες, είναι ότι η Aprilia δεν θα μπορέσει να αντέξει οικονομικά την ύπαρξη και υποστήριξη δυο εργοστασιακών ομάδων σε SBK και MotoGP.

Ο Romano Albesiano τόνισε σχετικά: «Προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο να μείνουμε στα SBK, διότι πραγματικά η σχέση μας μ’ αυτό το Πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατή, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εύκολο».

«Αν επιβεβαιώσουμε την επιστροφή μας στο MotoGP, τότε ευελπιστώ ότι θα παραμείνουμε και στα SBK, αλλά το τελευταίο δεν είναι σίγουρο», πρόσθεσε.

Οι αναβάτες της Aprilia για το MotoGP δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, με τον Alvaro Bautista να είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την ομάδα, ενώ για τη δεύτερη θέση του έχουν ακουστεί τα ονόματα τόσο του Marco Melandri, όσο και του Eugene Laverty.

Επόμενο άρθρο »

Ζει το όνειρο ο Dovizioso!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Δεν είχα καμμία απάντηση...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα