• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ζει το όνειρο ο Dovizioso!
Έσπασε το φράγμα των 10δ!
Νέα 02/09/2014 - 15:07

Με δεδομένο ότι ο Andrea Dovizioso έχει ήδη δυο βάθρα τη φετινή σεζόν, κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι η πέμπτη θέση δεν είναι ένα αντάξιο αποτέλεσμα.

Ωστόσο ο Dovi ήταν πανευτυχής μετά το τέλος του αγώνα στο Silverstone, έχοντας καταφέρει να διατηρήσει καλό ρυθμό μέχρι το τέλος και ως εκ τούτου να δώσει μάχη με τους Valentino Rossi και Dani Pedrosa για μια θέση στο βάθρο.

Επιπρόσθετα, ο Ιταλός άσος κέρδισε ένα μεγάλο στοίχημα την Κυριακή: να κατεβάσει τη διαφορά του από την κορυφή κάτω από 10δ! Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα στη βρετανική πίστα!

«Μετά τον αγώνα, μπορούμε να πούμε ότι η πέμπτη θέση ήταν λίγο απογοητευτική! Πάλεψα για το βάθρο, αλλά ήμουν πιο αργός από τον Valentino και τον Dani σε 3-4 στροφές. Δεν είχα καλή πρόσφυση και δεν μπόρεσα να εφαρμόσω τη στρατηγική που ήθελα», σχολίασε ο Dovi.

«Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα όμως, ότι κατάφερα να μείνω κοντά τους μέχρι το τέλος του αγώνα. Δουλέψαμε καλά και το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει ότι έχουμε βελτιωθεί. Το να τερματίσουμε κάτω από 10δ πίσω από τον νικητή, ήταν πιο πολύ ένα όνειρο πριν τον αγώνα, αλλά τα καταφέραμε και είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στο βάθρο!»

Παρ’ όλα αυτά, ο Andrea Dovizioso παραμένει προσγειωμένος για τους εναπομείναντες έξι αγώνες της χρονιάς.

«Το επίπεδο των οδηγών είναι πολύ υψηλό, όπως και των μοτοσυκλετών. Για να μείνεις κοντά τους, χρειάζεται να είσαι τέλειος σε κάθε τομέα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας ακόμη και το τελευταίο βήμα είναι πάντα και το πιο δύσκολο».

Επόμενο άρθρο »

Δυνατή 7η θέση για Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Αποχωρεί η Aprilia;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα