• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυνατή 7η θέση για Bradl!
Παρά το λάθος του στην εκκίνηση!
Νέα 02/09/2014 - 15:48

Ο Stefan Bradl ξεκίνησε από την ένατη θέση τον αγώνα στο Silverstone κι ένα λάθος στον πρώτο γύρο τον ανάγκασε να υποχωρήσει στην 13η θέση.

Ο Γερμανός άσος δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και με κύριο χαρακτηριστικό του την αποφασιστικότητα και τον καλό ρυθμό, κατάφερε να ανακάμψει και να περάσει τη γραμμή τερματισμού στην έβδομη θέση!

«Σε γενικές γραμμές δεν είναι άσχημο το αποτέλεσμα για εμάς», σχολίασε ο Bradl, ο οποίος είχε και δυο πτώσεις το Σάββατο. «Έκανα καλή εκκίνηση από την τρίτη σειρά, αλλά στη συνέχεια έκανα ένα μεγάλο λάθος και υποχώρησα στην 13η θέση».

«Μετά απ’ αυτό έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό για να βελτιώσω τη θέση μου και να πλησιάσω τους μπροστά οδηγούς. Κατάφερα να τους φτάσω, αλλά ξαφνικά ο Smith αντιμετώπισε ένα πρόβλημα και κόλλησα πίσω του!»

«Για μια ακόμη φορά έπρεπε να ξαναβρώ το ρυθμό μου, αλλά στους τελευταίους γύρους κατάφερα να προσπεράσω τον Iannone και τον Bautista και πήρα την 7η θέση. Δεν είχαμε καλή πρόσφυση στον πίσω τροχό στην αρχή του αγώνα και σ’ αυτό θα δουλέψουμε για τον επόμενο αγώνα στο Misano».

Επόμενο άρθρο »

Ice Bucket Challenge α λα MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Ζει το όνειρο ο Dovizioso!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα