• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ελαφρώς απογοητευμένος ο Dovizioso
Δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά αν δουλεύει δεν υπάρχει θέμα
Νέα 04/09/2014 - 15:51

Ο Andrea Dovizioso φοβάται ότι θα χαθεί πολύτιμος χρόνος στην εξέλιξη της νέας Desmosedici του 2015, μιας και η μοτοσυκλέτα δεν θα είναι έτοιμη στο τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Ο DallIgna επιβεβαίωσε στο Brno ότι η GP15 θα είναι έτοιμη στο πρώτο τεστ του 2015 που θα γίνει στην πίστα της Sepang στην Μαλαισία.

Ένα από τα βασικότερα προβλήματα που πρέπει να λυθεί με τη νέα μοτοσυκλέτα, είναι το θέμα της υποστροφής, με τον DallIgna να δηλώνει ότι προτιμά να πάρει το χρόνο του, παρά να βιαστεί για να φέρει τη μοτοσυκλέτα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην πίστα.

Από την πλευρά του όμως, ο Andrea Dovizioso ήταν ελαφρώς απογοητευμένος επειδή δεν θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την GP15 στο τεστ μετά τον αγώνα της Βαλένθια.

«Δεν είναι και ό,τι καλύτερο», σχολίασε ο Ιταλός άσος στο MCN. «Θα ήταν καλύτερα να μπορούσαμε να δοκιμάσουμε τη μοτοσυκλέτα στην Βαλένθια, διότι θα είχαμε μερικούς μήνες μπροστά μας και τα δεδομένα θα ήταν καλύτερα στην Μαλαισία».

«Όμως έτσι έχει η κατάσταση και αν δουλεύει, δεν υπάρχει πρόβλημα στο να την δοκιμάσουμε και τον Φεβρουάριο. Αν η μοτοσυκλέτα δουλεύει δεν έχω πρόβλημα», επανέλαβε ο Ιταλός άσος.

Να θυμίσουμε ότι η Ducati ετοιμάζει σπουδαίες αλλαγές, ίσως τις σημαντικότερες από τότε που ανέλαβε Γενικός Διευθυντής ο Gigi DallIgna, φέρνοντας στην Aragon νέο κινητήρα και νέο πλαίσιο!

Επόμενο άρθρο »

Η Ελλάδα ήρθε στο MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστρέφει στις πίστες ο Edwards!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα