• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ελλάδα ήρθε στο MotoGP!
Vid: Αντ. Κωνσταντίνου - L. Cecchinello!
Νέα 04/09/2014 - 16:16

«Η Ελλάδα έπρεπε να μπει στο MotoGP!»

Με αυτή τη  δήλωση, ο CEO της CWM FX υπογραμμίζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η Ελλάδα εισέρχεται δυναμικά στο χώρο του paddock, ύστερα και από την πολύ επιτυχημένη συνεργασία του με την ομάδα LCR Honda!

Η εν λόγω ομάδα πλέον θα ονομάζεται CWM-LCR HONDA και στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τόσο τον Αντώνη Κωνσταντίνου, όσο και τον Lucio Cecchinello - Team Manager της LCR - να μιλούν με εγκαρδιότητα για τη μεταξύ τους επαγγελματική σχέση αλλά και τους δεσμούς φιλίας που τους ενώνουν!

Παράλληλα θα τους ακούσετε να μιλούν για τα φιλόδοξα σχέδια του 2015, που συμπεριλαμβάνουν την παρουσία του Cal Crutchlow στην ομάδα, ενώ πολύ σύντομα θα γίνει γνωστό και το δεύτερο όνομα του αναβάτη τους, με αρκετές πιθανότητες να είναι αυτό του Scott Redding πάνω σε εργοστασιακή Honda ή του Jack Miller με ΟΡΕΝ!

Τέλος, ο Δημήτρης Λόντος - της CWM FX - μιλά τόσο για το λόγο που τους οδήγησε να εμπλακούν τόσο ενεργά στα πεπραγμένα του MotoGP, όσο και για τα συναισθήματά τους που γίνονται οι πρώτοι Έλληνες που εμπλέκονται ενεργά με το χώρο του MotoGP!

Η Ελλάδα ήρθε στο MotoGP! Μια δήλωση που μας γεμίζει υπερηφάνεια, καθώς περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε και τις μοτοσυκλέτες της ομάδας CWM-LCR του 2015, όπου θα κυριαρχεί το «ελληνικό» μπλε χρώμα!

CWM-LCR Honda: Η Ελλάδα ήρθε στο MotoGP! from MOTOGP WORLD on Vimeo.

Επόμενο άρθρο »

Guintoli: Μπορούμε να τα καταφέρουμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Ελαφρώς απογοητευμένος ο Dovizioso

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα