• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guintoli: Μπορούμε να τα καταφέρουμε!
Melandri: Έκρηξη αδρεναλίνης!
Νέα 04/09/2014 - 16:45

Κάθε βαθμός είναι πολύ σημαντικός, λέει ο Sylvain Guintoli της εργοστασιακής ομάδας της Aprilia στα SBK, ειδικά τώρα που ακυρώθηκε ο Γύρος της Ν. Αφρικής.

Ο Γάλλος είναι 44 βαθμούς πίσω από τον Tom Sykes, καθώς το Πρωτάθλημα των SBK επιστρέφει στη δράση μετά από ένα μεγάλο καλοκαιρινό διάλειμμα. Βασικός στόχος για τον Guintoli, να αποδώσει στο 100% στην πίστα της Jerez.

«Στόχος μας είναι να αποδώσουμε στο μέγιστο στην Jerez. Θα παλέψουμε για κάθε αγώνα και για κάθε βαθμό, ειδικά τώρα που ακυρώθηκε η Ν. Αφρική. Μπορούμε να τα καταφέρουμε!» ξεκίνησε να λέει ο Γάλλος.

Ακόμα ένας χαμένος του ότι ακυρώθηκε ο Γύρος στη Ν. Αφρική, είναι ο Marco Melandri, ο οποίος και αυτός έχει ως στόχο του να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στην Ισπανία και μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος.

«Επιτέλους επιστρέφουμε στη δράση! Το διάλειμμα ήταν πραγματικά μεγάλο. Η Jerez είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες και θα είναι ένα πολύ «ζεστό» Σ/Κ και εξαιτίας των θερμοκρασιών», σχολίασε ο Melandri.

«Ανυπομονώ να νοιώσω και πάλι αυτή την έκρηξη αδρεναλίνης στην εκκίνηση. Μετά τη νίκη μου στην Laguna Seca, θα έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Το διασκεδάζω πολύ πάνω στην RSV4 μου!»

Επόμενο άρθρο »

Η Caterham και στην Moto3!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ελλάδα ήρθε στο MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα