• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP WORLD τεύχος 55!
Από τις 11/09 στα περίπτερα όλης της Ελλάδας!
MOTOGP WORLD 10/09/2014 - 22:06

Διαβάστε στο τεύχος #55 του MOTOGP WORLD που κυκλοφορεί από τις 11/09 στα περίπτερα όλης της Ελλάδας:

- Αποκλειστική συνέντευξη του Αντώνη Κωνσταντίνου, CEO της CWM FX, του νέου μεγάλου χορηγού της LCR Honda, η οποία φέρνει ευχάριστη αναστάτωση στο paddock του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κι έντονο άρωμα Ελλάδας, ειδικά από το 2015 και μετά όταν και θα πάρει το πάνω χέρι στην ομάδα της LCR, βάφοντας τις μοτοσυκλέτες των Crutchlow και Miller σε ελληνικά χρώματα!

- Φωτογραφική ανασκόπηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας!

- Ζήστε από κοντά τη μεγάλη μάχη του Νότη Παπαπαύλου στην Dijon της Γαλλίας, όπου διεξήχθη ο 8ος και 9ος αγώνας του Mariwaki Junior Cup. Το Ελληνόπουλο που παλεύει κόντρα στις αντίξοες συνθήκες, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια!

- Ένα καταπληκτικό άρθρο του Mat Oxley, με 7 Παγκόσμιους Πρωταθλητές (Rossi, Doohan, Rainey, Roberts, Spencer, Agostini και Surtees - 45 Πρωταθλήματα μαζί) να ανακρίνουν το φαινόμενο του MotoGP, που ακούει στο όνομα Marc Marquez!

- Behind The Scenes Μέρος Γ’ με όλους τους αφανείς ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για να στηθεί το hospitality - χώρος φιλοξενίας - μιας ομάδας MotoGP και συγκεκριμένα της Tech 3!

- Φυσικά δεν λείπουν τα πλήρη και αναλυτικά ρεπορτάζ - με όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες - από τους Γύρους σε Brno, Indianapolis και Silverstone!

MOTOGP WORLD, το περιοδικό που σας βάζει μέσα στα πράγματα!

Επόμενο άρθρο »

Διαβάστε στο τεύχος #56 του MOTOGP WORLD!

« Προηγούμενο άρθρο

O Marquez έκανε την κλήρωση NILOX!

Χορηγοί