• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διαβάστε στο τεύχος #56 του MOTOGP WORLD!
Ένα τεύχος αφιερωμένο στον Valentino Rossi!
MOTOGP WORLD 07/10/2014 - 14:21

Το τιμώμενο πρόσωπο του τεύχους #56 του αγαπημένου μας MOTOGP WORLD δεν θα μπορούσε παρά να είναι αφιερωμένο στον μεγάλο (...από κάθε πλευρά) Valentino Rossi!

Ο Θρύλος αυτός των GP ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην πίστα του Misano, καταρρίπτοντας στην πορεία τα ρεκόρ που μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό άρθρο, φέρνοντας στη μνήμη σας τις εικόνες αποθέωσης που γνώρισε ο Valentino από 55.000 οπαδούς του στην πίστα του San Marino!

Φυσικά στο τεύχος #56 δεν λείπει η δράση και από τις άλλες πίστες, με αναλυτικό ρεπορτάζ και παραλειπόμενα από τον προηγούμενο αγώνα του MotoGP στην Aragon!

Στα SBK μπορείτε να διαβάσετε τα τεκταινόμενα από μια άλλη ισπανική πίστα, αυτή της Jerez, ενώ δεν λείπει και η αναλυτική παρουσίαση από τις προσπάθειες του Νότη Παπαπαύλου στο εξωτερικό, με ρεπορτάζ από τους αγώνες του σε Γερμανία και Ολλανδία.

Η ύλη του περιοδικού εμπλουτίζεται με την καλοδεχούμενη παρουσία του έμπειρου Θανάση Ευσταθίου (πρώην αγωνιζόμενος στο Ελλ. Πρωτάθλημα), ο οποίος ευρισκόμενος σε κατάσταση διαρκούς εγρήγορσης ξεκινά τη στήλη «ο Προγνώστης» αναλύοντας τα δεδομένα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, επιχειρώντας να ανιχνεύσει το μέλλον!

Φυσικά δεν λείπουν τα άρθρα του Mat Oxley, ο οποίος αρχικά μας ταξιδεύει στη γένεση των MotoGP - ένα ταξίδι έξι δεκαετιών με τέσσερα εργοστάσια που μας οδήγησε στις σημερινές μοτοσυκλέτες - ενώ στο δεύτερό του κείμενο ασχολείται με τις μεγάλες αλλαγές που θα λάβουν χώρα από το 2016!

Τέλος, ο Σταύρος Τριντής - αγωνιζόμενος στην κατηγορία Supersport και κινησιοθεραπευτής της Εθνικής Ομάδας Στίβου στο επάγγελμα, μας λέει τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση πτώσης, πριν φτάσουν κοντά στον τραυματία οι ειδικοί!

MOTOGP WORLD, το περιοδικό που σας βάζει μέσα στα πράγματα, κυκλοφορεί αύριο Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου! Μην το χάσετε!

Επόμενο άρθρο »

Κυκλοφορεί το #57 του MOTOGP WORLD!

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP WORLD τεύχος 55!

Χορηγοί