• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2: Η pole στον Kallio!
Οι τρεις πρώτοι με διαφορά στα 71 χιλιοστά!
Νέα 13/09/2014 - 17:33

Ο μεγάλος κερδισμένος των κατατακτηρίων δοκιμών της Moto2, ήταν ο Mika Kallio με τον Φινλανδό να καταφέρνει να αφήνει πίσω του τόσο τον Tito Rabat, όσο και τον Thomas Luthi και να παίρνει την 3η του φετινή pole position!

Οι τρεις τους διεκδίκησαν επί ίσοις όροις την pole position και αυτή κρίθηκε με διαφορές μερικών χιλιοστών! Ο Rabat έχασε την ευκαιρία να πάρει την όγδοη φετινή του pole για 67 χιλιοστά, ενώ ο πολύ δυνατός Luthi έμεινε μόλις τέσσερα χιλιοστά πίσω από τον αντίπαλό του!

Από την δεύτερη σειρά και την τέταρτη θέση, ο Maverick Vinales θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τις φετινές του νίκες στην κατηγορία, με έναν ακόμα Ελβετό, τον Dominique Aegerter, να διαπρέπει στην ιταλική πίστα και να μπαίνει στην πρώτη πεντάδα!

Στην έκτη θέση ο Johann Zarco, με τον Ricky Cardus να ανοίγει την τρίτη σειρά και θα έχει δίπλα του τους Takaaki Nakagami και Randy Krummenacher. Μάλιστα οι εννέα πρώτοι είχαν διαφορά κάτω από μισό δευτερόλεπτο μεταξύ τους! Τη δεκάδα έκλεισε ο Axel Pons, ο οποίος τα είχε πάει περίφημα στις ΕΔ3 όταν και τερμάτισε στην 5η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Υπάρχει και το ζέσταμα!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: 1η Pole για τον Lorenzo φέτος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα