• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Απίστευτος γύρος!
Είμαι πολύ υπερήφανος για την pole position!
Νέα 13/09/2014 - 22:49

Μετά από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα - και συγκεκριμένα από το Motegi της Ιαπωνίας το 2013 - ο Jorge Lorenzo επιστρέφει στην pole position, κάνοντας έναν καταπληκτικό γύρο στη δεύτερη έξοδό του!

«Επιτέλους, μετά από πολύ μεγάλο διάστημα πήραμε την pole position και είμαι πολύ υπερήφανος», σχολίασε ο Ισπανός της Movistar Yamaha. «Από την πρώτη στιγμή εδώ ήμασταν ανταγωνιστικοί, όχι όπως στο Silverstone, όπου αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα».

«Φαίνεται ότι η Yamaha δουλεύει καλά εδώ, μιας και ο Valentino είναι πολύ γρήγορος. Πίεσα δυνατά στην αρχή, αλλά δεν είχα τις τέλειες γραμμές για τον τέλειο γύρο».

«Μετά, με το δεύτερο ελαστικό που φόρεσα, έκανα έναν πολύ καλό γύρο αν κι έχασα στο πρώτο κομμάτι ένα με δυο δέκατα, επειδή έκανα μερικά λαθάκια κι ανοίχτηκα. Στο δεύτερο μισό της πίστας έκανα έναν απίστευτο γύρο και είμαι πολύ υπερήφανος».

Ο Jorge Lorenzo δεν παραβλέπει φυσικά ότι το σημαντικό είναι η αυριανή ημέρα που «... τότε θα πάρουμε βαθμούς κι έτσι θα πρέπει να κάνουμε καλή εκκίνηση, να πάρουμε την πρωτοπορία και να κερδίσουμε».

«Το να είμαι στην pole μου δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα στην αρχή κι έτσι θα προσπαθήσω να το εκμεταλλευτώ και να ξεφύγω στους πρώτους γύρους. Δεν θα είναι εύκολο όμως, γιατί και ο Vale έχει καλό ρυθμό και οι άλλοι θα είναι εκεί, αλλά θα το προσπαθήσω».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Είμαι τόσο ικανοποιημένος!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Υπάρχει και το ζέσταμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα