• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Είμαι τόσο ικανοποιημένος!
Όλα πιο εύκολα όταν ξεκινάς από την 1η σειρά!
Νέα 13/09/2014 - 23:31

Για πρώτη φορά φέτος, ο Valentino Rossi καταφέρνει να ξορκίσει τους δαίμονες του νέου συστήματος κατατακτηρίων δοκιμών και να πάρει θέση στην πρώτη σειρά του αυριανού αγώνα, γράφοντας τον τρίτο καλύτερο χρόνο στις σημερινές κατατακτήριες.

«Το πρωί δεν τα πήγαμε άσχημα, αλλά ειδικά το απόγευμα κάναμε ένα μεγάλο βήμα εμπρός και ήμουν πολύ γρήγορος με το φθαρμένο ελαστικό, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τον αυριανό αγώνα», τόνισε ο Vale, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να πάρει την pole position για 64 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

«Είμαι τόσο ικανοποιημένος, διότι είναι η πρώτη μου πρώτη σειρά για φέτος. Πάντα δυσκολεύομαι στις κατατακτήριες. Στους τελευταίους αγώνες είχα βελτιωθεί και κατάφερνα πάντα να μένω στη δεύτερη σειρά, αλλά η πρώτη είναι πολύ σημαντική για αύριο».

«Είναι όλα πολύ πιο εύκολα όταν ξεκινάς από την πρώτη σειρά. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος, επειδή ο χρόνος μου είναι κοντά στην pole position. Νοιώθω καλά στη μοτοσυκλέτα, είχα καλή παρουσία στις διαδικασίες και έχω καλό στήσιμο. Φαίνεται ότι οι Yamaha είναι ανταγωνιστικές εδώ κι έτσι πρέπει να φτιάξουμε μερικές μικρές λεπτομέρειες για να είμαστε έτοιμοι για αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Δύσκολη απόφαση!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Απίστευτος γύρος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα