• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Δύσκολη απόφαση!
Προβάδισμα η μεσαία πίσω επιλογή, έναντι της πιο μαλακής!
Νέα 13/09/2014 - 23:45

Ο Andrea Iannone μπορεί να έπεσε χτες δυο φορές, στις πολύ δύσκολες συνθήκες του Misano την πρώτη ημέρα, ωστόσο βρήκε τις λύσεις στο στεγνό και κατάφερε με μια καταπληκτική εμφάνιση να πάρει για δεύτερη φορά φέτος - μετά το Mugello - τη δεύτερη θέση σε κατατακτήριες!

Φυσικά πρόκειται για το καλύτερο πλασάρισμα του Iannone, ο οποίος πλέον κοιτά την επόμενη ημέρα, όταν και θα χρειαστεί να πάρει την απόφαση για το αν θα χρησιμοποιήσει την πιο μαλακή επιλογή ελαστικού στον αγώνα, με την οποία έγραψε και το δεύτερο καλύτερο χρόνο της ημέρας.

«Η χτεσινή ημέρα ήταν δύσκολη για εμένα, διότι έπεσα δυο φορές, αλλά οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες με πολύ χαμηλή πρόσφυση», τόνισε ο Andrea Iannone. «Πάντα δίνω το καλύτερο σε κάθε διαδικασία, αλλά η πτώση είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι».

«Σήμερα ήταν καλύτερα τα πράγματα για εμένα και είχα καλή παρουσία. Η πρώτη σειρά αύριο είναι πολύ σημαντική». Στη συνέχεια μίλησε για τη μεγάλη απόφαση του τι ελαστικό θα φορέσει στον αυριανό αγώνα!

«Δεν ξέρω, διότι στις δοκιμές είχα δοκιμάσει ένα μαλακό λάστιχο σε προσομοίωση αγώνα. Είναι περίπλοκα τα πράγματα για τους πρώτους 5-6 γύρους... δεν ξέρω... είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση για εμένα».

«Έχω δουλέψει στην τεχνική μου και πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να βρούμε ένα στήσιμο που να ευνοεί το μεσαίο ελαστικό, καθώς το μαλακό πολύ δύσκολα να αντέξει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Δυο τα κλειδιά του αγώνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Είμαι τόσο ικανοποιημένος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα