• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ποτέ δεν παρέδωσα τα όπλα!
Δούλευα συνεχώς σκληρά και είμαι υπερήφανος για τη νίκη!
Νέα 14/09/2014 - 22:27

Πάνω από 50.000 φανατικοί οπαδοί του Valentino Rossi είχαν τη χαρά να ζήσουν μεγαλειώδεις στιγμές στην πίστα του Misano σήμερα το απόγευμα, καθώς ο Ιταλός θρύλος επέστρεψε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, πετυχαίνοντας την 107η νίκη του!

Η αποθέωση στο πρόσωπο του Vale ήταν απολύτως δικαιολογημένη, για έναν αναβάτη-σύμβολο του MotoGP, ο οποίος στην ηλικία των 35 ετών γνωρίζει ακόμα πολύ καλά πως να κερδίζει!

Οι διαθέσεις του Rossi ήταν ξεκάθαρες από πολύ νωρίς, ήδη από το πρωινό ζέσταμα όπου είχε καταπληκτικό ρυθμό. Ο ίδιος γνώριζε πολύ καλά ότι είχε την ευκαιρία να πάρει την πρώτη του νίκη - και πρώτη νίκη της Yamaha - φέτος και δεν απογοήτευσε τους εκατομμύρια οπαδούς του σε όλον τον κόσμο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι είναι μια πολύ ιδιαίτερη νίκη εδώ στο Misano, μπροστά σ’ όλο αυτό το πλήθος, στους φίλους και την οικογένειά μου. Είμαι πολύ υπερήφανος», δήλωνε τρισευτυχισμένος ο Vale.

«Κατάφερα να νικήσω εδώ μετά από πέντε χρόνια, με τον ίδιο τρόπο, παλεύοντας με τον Jorge. Στα ελεύθερα φάνηκε ότι η Yamaha δούλευε πολύ καλά και είχαμε ένα μικρό πλεονέκτημα. Προσπάθησα στο μέγιστο βαθμό και ήξερα ότι είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη».

«Γνώριζα βέβαια ότι θα έπρεπε να παλέψω με τον Dani, τον Jorge και τον Marc. Προσπάθησα να πιέσω από την αρχή και τελικά ήταν τέλεια που πήρα τη νίκη, πάνω από ένα χρόνο από την τελευταία φορά».

«Πάντα δουλεύω σκληρά και ποτέ δεν παρέδωσα τα όπλα και ήξερα ότι μπορούσαν να έρθουν μέρες σαν και αυτή. Πρέπει να ευχαριστήσω την Yamaha, όλους τους ανθρώπους στην ομάδα μου, όλους τους φίλους μου και όλους τους οπαδούς μου, ειδικά εδώ στο Misano», σχολίασε ο Ιταλός σούπερ σταρ!

Επόμενο άρθρο »

Πρώτο λάθος φέτος για τον Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Το νέο κράνος του Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα