• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρώτο λάθος φέτος για τον Marquez
Χαρούμενος ο Ισπανός, παρά την πτώση
Νέα 14/09/2014 - 22:56

Ο Marc Marquez - παρά το πρώτο του φετινό λάθος σε αγώνα, που του στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη από τον Valentino Rossi - δήλωσε χαρούμενος με την απόδοσή του στον αγώνα.

Ο 21χρονος αναβάτης δυσκολευόταν να βρει το κατάλληλο στήσιμο για την Honda του και παρά το ότι βρήκε μερικές καλές λύσεις στο πρωινό ζέσταμα, ο ρυθμός του Valentino Rossi ήταν εξαιρετικός και θα του χάριζε - έστω και δύσκολα - τη νίκη!

Αυτό που δεν είδαμε ποτέ όμως, ήταν τον επιθετικό πάντα Marquez να μένει στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης, καθώς ο Ισπανός έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, περνώντας πάνω από ένα κερμπ.

«Παρά την πτώση, εξαιτίας του πρώτου μου λάθους φέτος, είμαι χαρούμενος με το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα», παραδέχτηκε ο Marquez, ο οποίος μετά την πτώση ξαναμπήκε στον αγώνα και κατάφερε στο τέλος να πάρει την 15η θέση.

«Χτες, δεν πίστευα ότι σήμερα θα μπορούσα να μείνω κοντά στους Valentino και Jorge. Είχαν καλύτερο ρυθμό, αλλά σήμερα καταφέραμε να παραμείνουμε αρκετά κοντά τους».

«Είχα την ευκαιρία να παλέψω με τον Valentino για τη νίκη, αλλά στο τέλος κάτι τέτοιο δεν έγινε εξαιτίας του λάθους μου. Σ’ εκείνο το σημείο του κερμπ έχασα τον έλεγχο του μπροστινού κι αυτό με οδήγησε στην πτώση».

«Ευτυχώς κατάφερα να ξαναμπώ στον αγώνα, να συνεχίσω με δυνατό ρυθμό και να πάρω έναν βαθμό, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στο μέλλον», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Marquez, ο οποίος είναι μπροστά από τον δεύτερο Pedrosa στη βαθμολογία 74 βαθμούς.

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Ο Redding στην Marc VDS!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ποτέ δεν παρέδωσα τα όπλα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα