• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Αλλαγή νοοτροπίας!
Θα παίρνουμε βαθμούς για το Πρωτάθλημα
Νέα 15/09/2014 - 16:14

Μετά την πτώση του στο χτεσινό αγώνα - πρώτη μετά το Mugello πέρυσι - ο Marc Marquez τόνισε ότι πλέον θα αλλάξει νοοτροπία για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ισπανός του HRC χαρακτηρίζεται από την τρομερή του επιθετικότητα, κυνηγώντας τη νίκη χωρίς να υπολογίζει το κόστος ή τις συνέπειες, αρκεί να θυμηθούμε τα πρόσφατα παραδείγματα στο Silverstone - με την επιθετική προσπέραση στον Lorenzo - και στο Misano χτες, που έπεσε πιέζοντας την Honda του ενώ ήταν μερικά δέκατα πίσω από τον Rossi.

«Μέχρι τον αγώνα αυτόν, η νοοτροπία μου ήταν να προσπαθώ για τη νίκη σε κάθε αγώνα, γιατί η διαφορά που είχαμε στη βαθμολογία ήταν μεγάλη», σχολίασε ο Marquez. «Δεν ήθελα να διαχειριστώ αυτό το προβάδισμα με μια απλή θέση, προσπάθησα να το κάνω παίρνοντας περισσότερα ρίσκα».

«Στον αγώνα πήρα το ρίσκο και προσπάθησα να ακολουθήσω τον Valentino, αλλά τόσο αυτός όσο και ο Jorge ήταν πιο δυνατοί από εμάς. Πίεσα και μπορούσα να τον ακολουθήσω, αλλά τώρα ίσως ήρθε η ώρα ν’ αλλάξω νοοτροπία».

«Οκ, στην Aragon θα κάνω μια εξαίρεση γιατί είναι εντός έδρας αγώνας! Αλλά στους άλλους αγώνες θα προσπαθήσω ν’ αλλάξω νοοτροπία και να παίρνω βαθμούς για το Πρωτάθλημα», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Marquez, ο οποίος θα έχει ακόμα μια ευκαιρία στην Aragon, να πάρει την 12η φετινή του νίκη ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Mick Doohan από το 1997!

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Η αποθέωση!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Είμαι στα καλύτερά μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα