• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Η αποθέωση!
Φωτογραφικό αφιέρωμα στην 107η νίκη του Ιταλού!
Νέα 15/09/2014 - 17:09

Τέτοιες νίκες όπως η χτεσινή του Valentino Rossi στο Misano, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Σε ηλικία 35 ετών, ο Vale πέτυχε την 107η νίκη του όντας ο γηραιότερος αναβάτης που πήρε θέση στη γραμμή εκκίνησης του αγώνα στο Misano (2014), πήρε την 81η νίκη του στη μεγάλη κατηγορία, έγινε ο πρώτος αναβάτης που ξεπερνά το φράγμα των 5.000 βαθμών συνολικά και γνώρισε - δικαίως - την αποθέωση από περισσότερους από 50.000 φανατικούς οπαδούς του!

Μπορεί ο χτεσινός αγώνας και η νίκη του Ιταλού θρύλου να μην ήταν συναρπαστική - από άποψης δυνατών μονομαχιών - ωστόσο αυτή η επιτυχία σίγουρα θα μείνει χαραγμένη για πολλά χρόνια όχι μόνο στους οπαδούς του, αλλά και στον ίδιο τον Vale, που απέδειξε ότι μπορεί ακόμα, μετά από 18 χρόνια επιτυχιών, να κερδίζει αγώνες στο θεαματικότερο Πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

Απολαύστε το φωτογραφικό μας αφιέρωμα στη νίκη του Rossi, με φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που δεν πρέπει να λείπουν από το αρχείο κανενός φίλου του χώρου!

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Μειώνεται το βάρος το 2015

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Αλλαγή νοοτροπίας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα