• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανησυχεί ο Crutchlow
Γιατί δεν μπορεί να φτάσει το ρυθμό των Ducati
Νέα 17/09/2014 - 11:24

Τη νέα χρονιά ο Cal Crutchlow θα βρίσκεται στην CWM-LCR Honda, αφήνοντας πίσω του την εφιαλτική του σεζόν πάνω στην Ducati φέτος και θέτοντας νέους στόχους στην καριέρα του, πάνω σε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της Honda.

Η αλλαγή αυτή δεν φαίνεται να ανησυχεί τον Βρετανό άσο, ο οποίος έχει το πρόσφατο παράδειγμα του Valentino Rossi, ο οποίος μετά από δυο πολύ δύσκολα χρόνια στην ομάδα των κόκκινων, χρειάστηκε μια ολόκληρη σεζόν για να βρει και πάλι την ανταγωνιστικότητά του και την εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Από την πλευρά του, ο Cal Crutchlow έχει χρειαστεί εννέα φορές - στους 13 Γύρους - να δώσει μάχη στις ΚΑΤ1 ενώ και στους Αγώνες έχει μπει μέσα στη δεκάδα μόλις πέντε φορές και τις περισσότερες κάτω από την 8η θέση.

Πάντως δεν είναι αυτό που ανησυχεί τον Crutchlow. Αντίθετα το μεγαλύτερό του θέμα είναι γιατί είναι τόσο αργός, σε σύγκριση με τόσο με τον Andrea Dovizioso, όσο και με τον Andrea Iannone.

«Ανησυχώ που είμαι τόσο αργός, διότι είμαι πολύ μακριά από τον ομόσταυλό μου. Ανησυχώ λοιπόν κι αναρωτιέμαι το γιατί, διότι αν και ο Dovi ήταν αργός πέρυσι, ήταν κοντά στον ομόσταυλό του. Ξέρω ότι δεν γίνεται να ξεχάσεις να οδηγάς σε μια βραδιά», σχολίασε ο Βρετανός.

«Κοιτάξτε τον Valentino για παράδειγμα. Επέστρεψε δυνατός στην Yamaha και κερδίζει αγώνες. Είναι πολλά που περνούν από το νου σου για ποιόν λόγο συμβαίνει αυτό και γιατί δεν είμαι γρήγορος, αλλά έχω ξαναβρεθεί σε παρόμοια θέση. Το 2011 ενδεχομένως να ήμουν και χειρότερα και στον πρώτο Αγώνα του 2012 ήμουν τέταρτος».

Επόμενο άρθρο »

Η KTM στο MotoGP το 2017

« Προηγούμενο άρθρο

Δοκιμάζει την Ducati στις 23/9 ο Barbera

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα