• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα!
Όλοι θα ήθελαν να αγωνίζονται στο MotoGP με Honda!
Νέα 18/09/2014 - 10:38

Χτες το απόγευμα ήρθε η επιβεβαίωση αυτού που πρώτο το motograndprix.gr και το περιοδικό MOTOGP WORLD αποκάλυψαν πριν οχτώ περίπου ημέρες: ότι ο Jack Miller γίνεται ο πρώτος αναβάτης που ανεβαίνει απευθείας από τη μικρή κατηγορία του Πρωταθλήματος (Moto3) στην κατηγορία MotoGP!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα κάνω το άλμα στο MotoGP τη νέα χρονιά, ειδικά μιας και αυτό θα γίνει με μοτοσυκλέτα της Honda», σχολίασε ο Αυστραλός άσος, ο οποίος θα είναι ομόσταυλος του Cal Crutchlow στην ομάδα που του χρόνου θα είναι βαμμένη στα ελληνικά χρώματα: την CWM-LCR Honda!

«Για μένα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Νομίζω ότι κάθε αναβάτης θα ήθελε να οδηγεί στο υψηλότερο επίπεδο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με την Honda. Φυσικά και το άλμα από την Moto3 στο MotoGP είναι πολύ μεγάλο, αλλά είμαι βέβαιος ότι είμαστε έτοιμοι και ότι βήμα-βήμα, μαθαίνοντας κάθε ημέρα, μπορούμε να κάνουμε πολύ καλή δουλειά».

Η συμφωνία αυτή, αφενός σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για την ομάδα CWM-LCR Honda, μιας και για πρώτη φορά θα κατέβει με δυο αναβάτες, από το 2006 όταν κι έκανε το ντεμπούτο της στην κατηγορία, αφετέρου πρόκειται για μια τεράστια επιβράβευση για τον Miller, ο οποίος ξεκίνησε τη φετινή χρονιά χωρίς να έχει ούτε ένα βάθρο στο ενεργητικό του κι έκανε τους πάντες να μιλάνε γι’ αυτόν μετά από μερικούς αγώνες!

«Πρόκειται για μια φανταστική ευκαιρία και είμαι ενθουσιασμένος για το νέο αυτό κεφάλαιο της καριέρας μου με το HRC, το οποίο θέλω να ευχαριστήσω μαζί με την CWM-LCR Honda. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους! Εν τω μεταξύ, παραμένω απολύτως προσηλωμένος στην Moto3, για να παλέψω για τον Τίτλο».

Θυμίζουμε ότι στο τρέχον τεύχος του περιοδικού MOTOGP WORLD (#55) μπορείτε να διαβάσετε συνέντευξη του CEO της CWM FX, Αντώνη Κωνσταντίνου! Η CWM FX ετοιμάζει δυναμική παρουσία από το 2015 στο paddock του MotoGP, «ντύνοντας» τις μοτοσυκλέτες τόσο του Crutchlow, όσο και του Jack Miller στα ελληνικά χρώματα!

Εδώ, μπορείτε να διαβάσετε μια πρόσφατη συνέντευξη του Jack Miller που έδωσε στον Διευθυντή του περιοδικού MOTOGP WORLD, Δημήτρη Διατσίδη.

Επόμενο άρθρο »

Πως γιόρτασε ο Vale τη νίκη του στο Misano;

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Λατρεία για τον Vale!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα