• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δυνατός παντού!
Να επαναλάβουμε ό,τι κάναμε στο Misano!
Νέα 24/09/2014 - 17:10

Ο 14ος Γύρος του MotoGP αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόκληση για τον Valentino Rossi. Ο Ιταλός σούπερ σταρ προέρχεται από μια μεγαλειώδη νίκη στο Misano και θέλει να συνεχίσει τις νίκες του, αλλά στην Aragon θα συναντήσει σφοδρή αντίσταση από τους Ισπανούς αντιπάλους του.

Επιπλέον, η Yamaha δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στη συγκεκριμένη πίστα σε κανέναν από τους τέσσερεις αγώνες που έχουν διεξαχθεί εκεί, ενώ και οι διαφορές των οδηγών της M1 - με εξαίρεση πέρυσι - είναι πολύ μεγάλες από τις Honda.

« Νοιώθω πολύ ωραία που πηγαίνω στην Aragon, έχοντας επικρατήσει στο εντός έδρας Grand Prix. Στο Misano κάναμε καλό αγώνα, δουλέψαμε καλά όλο το Σ/Κ και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!» σχολίασε ο Valentino Rossi.

«Τώρα πρέπει να επαναλάβουμε ό,τι και στο Misano! Βασικός μας στόχος είναι να συνεχίσουμε έτσι, παλεύοντας για σημαντικές θέσεις κάθε Σ/Κ. Είμαι μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Dani στη βαθμολογία και θέλω να παλέψω για τη 2η θέση».

«Παράλληλα θέλω να είμαι δυνατός παντού! Έφτασα στη νίκη στο Misano, δουλεύοντας μεθοδικά και κάνοντας μικρά βήματα προς τα εμπρός κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Είμαστε στο σωστό δρόμο!»

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Γιατί όχι νίκη στην Aragon;

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Νίκη μετά από 18χρ. και 27ημ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα