• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Γιατί όχι νίκη στην Aragon;
Πέρυσι νίκησα στο Motegi και κανείς δεν το περίμενε!
Νέα 25/09/2014 - 09:36

Ο Jorge Lorenzo είναι έτοιμος να κάνει την έκπληξη στην πίστα της Aragon, παίρνοντας τη νίκη κόντρα στις πιθανότητες!

Στη συγκεκριμένη πίστα έχουν επικρατήσει οι Honda στους τρεις από τους τέσσερεις αγώνες που έχουν διεξαχθεί, ενώ το 2010 πήρε τη νίκη η Ducati.

Πέρυσι όμως, ο Lorenzo τερμάτισε μόνο 1,3δ πίσω από τον Marquez - η μικρότερη διαφορά της Yamaha από την κορυφή - και φέτος είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα!

«Η Aragon είναι μια καταπληκτική πίστα, αλλά και μια από τις λίγες του ημερολογίου που δεν έχω καταφέρει να κερδίσω», σχολίασε ο Lorenzo. «Τα τελευταία χρόνια, η δομή της φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο στους αντιπάλους μας».

«Θέλω να πιστεύω όμως ότι φέτος θα είμαστε πιο κοντά τους, ειδικά μιας κι εδώ κάναμε δοκιμές μερικές ημέρες μετά την Καταλονία κι έτσι έχουμε κάποια σημεία αναφοράς. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει».

«Πέρυσι νίκησα στο Motegi, σε μια πίστα της Honda και αυτό αποτέλεσε τεράστια έκπληξη. Δε βλέπω το λόγο για να μην επαναλάβουμε κάτι τέτοιο φέτος στην Aragon! Κυνηγώ ακόμα την πρώτη μου νίκη, αλλά δεν ανησυχώ. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό Σ/Κ στην Aragon και θα δούμε τι θα γίνει».

Επόμενο άρθρο »

Ασυγκράτητος ο Pol Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δυνατός παντού!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα