• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon ΕΔ1: Μια Ducati οδηγεί!
Μπροστά ο Andrea Iannone, 2ος ο A.Espargaro και 3ος ο Marquez!
Νέα 26/09/2014 - 17:19

Θετικό το ξεκίνημα για τον Andrea Iannone στον 14ο Γύρο της σεζόν στην πίστα της Aragon, με τον Ιταλό άσο να γράφει τον καλύτερο χρόνο στις ΕΔ1 και μάλιστα με τη μεσαία γόμα, αυτή δηλαδή που χρησιμοποιούν οι εργοστασιακοί αντίπαλοί του!

Ο Ιταλός μάλιστα κατάφερε να κάνει το χρόνο του με την GP14.2, τη νέα αναβαθμισμένη Desmosedici που κάνει δυναμικό ξεκίνημα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Andrea Dovizioso - ο οποίος θα πάρει την GP14.2 το απόγευμα - έμεινε πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον Iannone!

Στη δεύτερη θέση ο Aleix Espargaro, χάρη στο πιο μαλακό ελαστικό που φόρεσε στο τέλος. Ο Ισπανός της Forward Racing είχε το ρυθμό για να πάρει την πρώτη θέση, ωστόσο στο τελευταίο κομμάτι - που έχει τη μεγάλη ευθεία των 968μ - προδόθηκε από την πιο αδύναμη μοτοσυκλέτα του.

Ο Marc Marquez ήταν τρίτος, αλλά δεν φάνηκε να πτοείται, με τον Ισπανό άσο να δηλώνει ότι θα δουλέψει σκληρά από την πρώτη ημέρα για να επιστρέψει στις νίκες, σε μια πίστα που πέρυσι είχε κερδίσει τον αγώνα της μεγάλης κατηγορίας! Ο Jorge Lorenzo ήταν κοντά στον συμπατριώτη του, αλλά μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Iannone, με τον Dani Pedrosa να βελτιώνεται στο τέλος και να σκαρφαλώνει στην πέμπτη θέση.

Ο Valentino Rossi ήταν έκτος και ο τελευταίος από τους οδηγούς που είχαν διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή. Στην έβδομη θέση ο Andrea Dovizioso, με τους Pol Espargaro, Stefan Bradl και Bradley Smith να κλείνουν τη δεκάδα.

Το ντεμπούτο του Hector Barbera με την Ducati Desmosedici GP14 OPEN δεν πήγε όπως θα ήθελε ο έμπειρος Ισπανός. Η μοτοσυκλέτα του αιφνιδίως τυλίχθηκε στις φλόγες και ο ίδιος αναγκάστηκε να τη ρίξει για να ξεφύγει από τη φωτιά! Το δραματικό περιστατικό έλαβε χώρα δέκα λεπτά πριν το τέλος, με τον Barbera να μην έχει κάτι το ανησυχητικό.

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2 ΕΔ2: Εντυπωσίασε ο Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon ΕΔ2: Πρωτιά για Dovizioso!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα