• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon ΕΔ2: Πρωτιά για Dovizioso!
Πίσω του το δίδυμο του HRC, δυσκολίες για Yamaha
Νέα 26/09/2014 - 16:44

Ο Andrea Dovizioso έδωσε την πρώτη θέση - για δεύτερη συνεχόμενη διαδικασία - στην Ducati, καθώς ο Ιταλός φόρεσε το μαλακό ελαστικό της Bridgestone και πάνω στην GP14.2 έκανε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας: 1:48.285!

Στις επόμενες δυο θέσεις βρίσκουμε το δίδυμο του HRC, με τους Marquez και Pedrosa να χάνουν στον ένα γύρο από τον αντίπαλό τους, αλλά να είναι εμφανώς καλύτεροι σε ρυθμό από την Ducati του Dovizioso.

Στην τέταρτη θέση ακόμα ένας Ιταλός, ο Andrea Iannone, ο οποίος έμεινε μισό δευτερόλεπτο περίπου πίσω από τον μελλοντικό του ομόσταυλο, με τους ρόλους να έχουν αντιστραφεί το μεσημέρι.

Ο Aleix Espargaro φόρεσε το μαλακό πίσω ελαστικό και πήρε την έκτη θέση, 26 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον αδερφό του Pol, που ήταν και ο καλύτερος από τις εργοστασιακές Yamaha του grid.

Τόσο ο Jorge Lorenzo, όσο και ο Valentino Rossi θα πρέπει να βρουν γρήγορα λύσεις για να πλησιάσουν τις δυο Honda μπροστά, καθώς αφενός ο Ισπανός ήταν έβδομος το απόγευμα, αφετέρου ο δυσαρεστημένος Vale έμεινε στη δέκατη θέση και με διαφορά στο 1δ από την κορυφή.

Ο Nicky Hayden - επέστρεψε στη δράση μετά από τέσσερεις συνεχόμενους Γύρους που ήταν απών - έκανε αισθητή την παρουσία του και πήρε την 18η θέση, καταφέρνοντας μάλιστα να ξεπεράσει τον Scott Redding που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με την RCV1000R του.

Μόλις πέντε γύρους έκανε ο Hector Barbera με την OPEN Ducati GP14, αλλά κατάφερε να γράψει τον 17ο χρόνο, μπροστά από τους δυο προαναφερθέντες αναβάτες.

Ο Ισπανός είδε την καινούργια του μοτοσυκλέτα να τυλίγεται στις φλόγες στις ΕΔ1 και οι μηχανικοί του είχαν πολλή δουλειά για να την ετοιμάσουν. Τελικά τα κατάφεραν έστω και μερικά λεπτά πριν από το τέλος.

Επόμενο άρθρο »

Aragon ΕΔ1: Μια Ducati οδηγεί!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3 ΕΔ2: Στην αντεπίθεση η Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα