• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παραγωγική 1η ημέρα για τον Bradl
Στόχος η πεντάδα στον αγώνα της Κυριακής!
Νέα 26/09/2014 - 22:12

Η πρώτη ημέρα στην πίστα της Aragon για τον Stefan Bradl ήταν αρκετά παραγωγική, με τον Γερμανό άσο και τους μηχανικούς του να χρησιμοποιούν τα δυο πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά για να ξεκαθαρίσουν προς τα που θα κατευθυνθούν στη συνέχεια του τριημέρου.

«Ήταν μια παραγωγική πρώτη ημέρα για εμάς. Ξεκινήσαμε τη σημερινή ημέρα προσπαθώντας να βρούμε το σωστό ρυθμό γι’ αυτή την πίστα», σχολίασε ο Stefan Bradl, ο οποίος ολοκλήρωσε την 1η ημέρα στην Ισπανία στην 8η θέση.

«Μας πήρε αρκετό χρόνο για να οριστικοποιήσουμε το στήσιμο της μοτοσυκλέτας, διότι το πρωί δεν ήμουν σίγουρος προς ποια κατεύθυνση να πάμε. Δοκίμασα και τις δυο μοτοσυκλέτες, με διαφορετικά στησίματα και ήμουν και με τις δυο γρήγορος».

«Δοκιμάσαμε στο τέλος και το σκληρό πίσω ελαστικό, όπως και το μαλακό. Κάναμε πολλές δοκιμές! Νομίζω όμως ότι θα κρατήσω το στήσιμο που μου δίνει περισσότερη πρόσφυση στο πίσω μέρος. Είμαστε στην 8η θέση, αλλά η διαφορά από την κορυφή είναι μικρή και με κάποιες μικρές αλλαγές, νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε στην πρώτη πεντάδα την Κυριακή!»

Επόμενο άρθρο »

Προβληματισμένος ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2 ΕΔ2: Εντυπωσίασε ο Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα