• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προβληματισμένος ο Rossi
Δεν οδηγείται η μοτοσυκλέτα!
Νέα 26/09/2014 - 22:25

Οπωσδήποτε η δέκατη θέση δεν αποτελεί το ιδανικό ξεκίνημα για τον Valentino Rossi στην πίστα της Aragon, προερχόμενος μάλιστα από μια καταπληκτική παρουσία στο Misano, όπου πανηγύρισε και την πρώτη του νίκη για το 2014.

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε πριν δυο εβδομάδες περίπου στο San Marino, ο Vale αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην ισπανική πίστα και θα χρειαστεί να βρει γρήγορα τις λύσεις για να μπορέσει να χτυπήσει το ρυθμό των Honda μπροστά του.

«Σήμερα αποφασίσαμε - μαζί με την Yamaha και την Bridgestone - να δοκιμάσουμε την πιο σκληρή πίσω επιλογή, αλλά τελικά δεν ήταν σωστή απόφαση», σχολίασε ο Rossi.

«Παράλληλα είχα θέμα και με το μπροστινό, είχα υποστροφή, κι έτσι αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το πιο μαλακό μπροστά. Αυτό δεν ήταν τόσο άσχημη επιλογή».

«Συγκεντρώσαμε σημαντικά δεδομένα για την αυριανή ημέρα, διότι δοκιμάσαμε σήμερα όλους τους συνδυασμούς. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ, διότι υποφέρουμε με την πρόσφυση του πίσω μέρους, όπως και με την ταχύτητα στις στροφές».

«Η μοτοσυκλέτα είναι δύσκολη στο να την οδηγήσεις κι έτσι αύριο πρέπει να βελτιωθούμε πολύ», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Ιταλός εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Σήμερα το διασκέδασα!

« Προηγούμενο άρθρο

Παραγωγική 1η ημέρα για τον Bradl

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα