• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Σήμερα το διασκέδασα!
Γλίστραγε η πίστα, αλλά μ’ άρεσε!
Νέα 26/09/2014 - 22:40

Στη γλιστερή πίστα το μεσημέρι - όταν η θερμοκρασία στην άσφαλτο άγγιξε τους 37οC - o Marc Marquez «έπαιζε» με τη μοτοσυκλέτα του πλαγιολισθαίνοντας και διασκεδάζοντας αρκετά στα δυο πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής.

Ο Ισπανός πολύ γρήγορα - στις ΕΔ2 - έγραψε τον καλύτερο χρόνο του, αλλά στο τέλος αναγκάστηκε να υποχωρήσει στη δεύτερη θέση, με διαφορά μόλις 43 χιλιοστά του δευτερολέπτου, από τον Andrea Dovizioso που έβαλε το πιο μαλακό πίσω ελαστικό στην τελευταία του έξοδο.

«Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες στο ημερολόγιο αγώνων και η πρώτη ημέρα ήταν καλή και το διασκέδασα πολύ μπροστά στους συμπατριώτες μου», τόνισε ο 21χρονος Marquez.

«Ένοιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα και είχα καλό ρυθμό και σε αυτό ακριβώς ρίξαμε το βάρος μας τη σημερινή ημέρα», παραδέχτηκε ο Marquez, ο οποίος μπορεί να έχασε την πρώτη θέση από τον Ιταλό αντίπαλό του, ωστόσο σε ρυθμό ήταν αναμφίβολα ο καλύτερος όλων, με τον Dani Pedrosa να τον ακολουθεί.

«Η πίστα γλίστραγε, αλλά μ’ αρέσει έτσι! Αύριο θα ξεκαθαρίσουμε ποια ελαστικά θα κρατήσουμε και θα φτιάξουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες του στησιμάτος. Στη συνέχεια θα δούμε αν θα καταφέρουμε να πάρουμε μια θέση στην πρώτη σειρά του grid και να κάνουμε έναν καλό αγώνα την Κυριακή».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Με διαφορετικό set-up αύριο!

« Προηγούμενο άρθρο

Προβληματισμένος ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα